Haydi BİSMİLLAH!

Haydi BİSMİLLAH!

SİVAS´ın talihi dönmeye başladı. İsmet YILMAZ´ın Milli Eğitim Bakanı olması, Sivas Milletvekili Habip SOLUK´un ise TBMM´de önemli görevler üsteneceğine dair bilgiler gelmesi yanı sıra, genç, dinamik başarılı bürokratlardan Davut GÜL´ün Sivas Valisi olması

 

SİVAS kabuğunu kırmaya doğru emin adımlarla ilerliyor. Yeni kabinede Milli Eğitim Bakanı olarak görev alan İsmet YILMAZ´ın eğitim adına şehirde ve ülkede tepeden tırnağa bir yenilenme içerisine girerek, eğitime damga vuracak olması memnuniyet ile karşılandı.

Yine Sivas Milletvekili Habip SOLUK´un da TBMM´de etkin görevler üstleneceği bilgileri gelmeye devam ediyor. Meclisin ve bürokrasinin deneyimli ve başarılı ismi SOLUK´un Bakanlık kadar önemli görevler yapacağı bilgisi edinildi.

Bu iki devlet adamının önemli ve başarılı görevleri akabinde, etkin kaymakamlardan  Davut GÜL´ün de SİVAS Valisi olması Sivas´ta büyük sevinç oluşturdu.

Gürün Kaymakamlığı ve Şarkışla Kaymakamlıkları ile SİVAS´ı yakından tanıyan GÜL´ün, çalışmamak üzere direnen bazı bürokratlara geçit vermeyeceği ifade ediliyor. Özellikle ?dar çevre? ilişkileri ve ablukasına girmeyecek olan GÜL´ün Valilik iç işleyişini de yeniden şekillendirerek hantal yapıyı bertaraf edeceği vurgulanıyor.

Sivas´ın artık kabuğunu kırması gerektiğini dile getiren pek çok insan, Devletin üst sıralarında görev alan siyasiler ve bürokratların şehir için önemli adımlarının, şehrin kalkınmasında etkin olacağını vurguluyorlar.



Anahtar Kelimeler: Haydi BİSMİLLAH
ali arslantepe
6.06.2016 09:18:51
Genç ve dinamik bir Bakan, genç ve dinamik bir Vali, genç ve dinamik bir belediye başkanı. Sıra genç ve dinamik bir Rektörde. Hadi üniversite aklını başına al, rektörünü seç. Üniversitenin üstündeki ölü toprağını silkele. Bu vali ve belediye başkanının yanına rektör olarak Hüseyin Yılmaz Hoca yakışmaz mı? Bence çoook yakışır.

tolga
7.06.2016 01:39:45
DARISI BEŞ YILINI DOLDURAN TÜM MÜDÜRLERE, HEPSİ YENİLENMELİ, BAŞTA SPOR VE KÜLTÜR MÜDÜRÜ OLMAK ÜZERE,

egrioturdogrukonus
10.06.2016 11:56:42
Sn Ali Arslantepe, "genç ve dinamik bir bakan" sıfatını İsmet Yılmaz için mi soylediniz? Ayrıca atanmış valiler ve memurların bir şehrin ekonomisine ne katkıları olabilir ki? Son olarak da Hüseyin Yılmaz mı dediniz? Mübarek cuma vakti iyi güldürdünüz