Haydin Bir Daha Gezelim!

Haydin Bir Daha Gezelim!

Sivas Belediyesi Tarafından Yaptırılan ve 2015 Yılında Temeli Atılan Mevlana Tünelinin 2017 yılında Hizmete açılacağı yetkililerce ilan edilmesine rağmen, 2017 Yılı bitmesine rağmen İnşaat hala devam ediyor.Başkanın, gündem doldurmak için cümle alemi aral

SPHM ÖZEL HABER

Başkan AYDIN´ın, belediyenin gündem boşluğunu doldurmak ister gibi ayda bir misafir ettiği grupları tünel inşaatına götürerek gündemi sıcak tutma uğraşında olduğu yorumlanıyor.

 Oysa, iki yıllık bu süreçte, tünelde sadece ?Işığın Göründüğü? ama bağlantı yollarının ortada olmadığı gözlemlenmekte. Bu durumda yollar olmadan, bu tünel nasıl kullanılacağını ve bağlantı yolları ile birlikte, bu işin gerçekten, ne zaman biteceğini, vatandaşın haklı olarak merak ettiği biliniyor.

Konunun uzmanları bu projede, bağlantı yolları için yapılacak kamulaştırma işlemleri ile yol -viyadük maliyetinin , tünel yapım maliyetinden daha fazla olacağını ifade etmektedirler. Ayrıca, Tüneli Kullanabilmek İçin Aydoğan Mahallesi Yönünde Yapılacak Yol Üzerinde Ki Evler Olduğu Gibi Durduğu ve Herhangi Bir Çalışmanın bulunmadığı vurgulanmakta.

Aynı şekilde Mevlana Mahallesi tarafında tünelin Mevlana Kavşağına görünür bir şekilde bağlanabilmesi ve emniyetli bir Trafik Akışı olabilmesi için yol aksında bulunan ve tam ortada kalan iki apartmanın, ne yapılacağı ise ayrı bir merak konusu olarak ortada duruyor. Yerel seçimlere 14 ay gibi bir süre kalmasına rağmen belediyenin bu konuda işleri ağırdan alması ise vatandaşlar tarafından ciddi bir şekilde eleştiriliyor.



Anahtar Kelimeler: Haydin Daha Gezelim
metin
27.12.2017 23:20:28
Aksuya benziyecek gibi, çok gereksiz ve zamansız, kale dururken, hal duruken trafik dururken, balık istifi otobusler dururken, hiç istihdam sağlamamışken, çermikler gül gibi solmaya başlamışken, buğday pazarı, beşten teke düşen hastaneler,sanayi öyle dururken, yazayımmı daha, yazık bu şehre, herşeyin bir zamanı olmalıydı, tünelin acelesi neydi,,

salih çok
29.12.2017 08:51:39
neden acaba bu kadar reklam yapma isteği var.Bu geçitin maliyeti ve çevrenin kamulaştırılması ne kadara mal oldu acaba

Yusuf Kul
30.12.2017 14:42:29
Göreceksiniz burası ileride soğuk hava deposu olarak kullanılacak.Demedi demeyin.