HAYDİN ALKIŞLAYALIM;ŞAK,ŞAK,ŞAK!

HAYDİN ALKIŞLAYALIM;ŞAK,ŞAK,ŞAK!

SİVAS, Belediye hizmetleriyle değil yine susuzlukla ülke gündemine geldi. Şehrin bunu hak etmediğini belirten SİVASLILAR, Cumhuriyet tarihinden bu yana böyle bir su sorununun yaşanmadığını söylüyorlar.

STHM ÖZEL HABER

SİVAS yine susuzluk nedeniyle ülke gündeminde. Göreve gelince nitelikli, işinin ehli bir ekip kurmak yerine, eş dost arkadaş akraba mantığı ile ekip kurup şehrin sorunlarına eğilemeyen Başkan BİLGİN eleştirilerin odağında.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, kentin içme suyunun bir kısmını karşılayan 4 Eylül Barajı’nda 70 günlük suyun kaldığını söyledi. 4 Eylül Barajı’nın geçtiğimiz yıl doluluk oranının sıfıra indiğine değinen Başkan Bilgin, barajdaki doluluk oranın yüzde 12 olduğunu ifade ederek, Eylül ayından sondan Pusat-Özen barajından su takviyesinin yapılacağını belirtti.

4 EYLÜL barajında su kaçağı olma ihtimali şehrin mühendislerince dile getirilmesine rağmen, bunun üzerine gidilmediğine vurgu yapılırken, ayrıca şehir içindeki kayıp kaçaklarla da mücadele edilmeyip, üstün körü bir Belediyecilik yapıldığını dile getiriyorlar.

Eski Başkan Osman SEÇİLMİŞ zamanında da bu sorunun biraz yaşandığını lakin Başkan SEÇİLMİŞ'in bu konuda büyük ve samimi gayretler göstererek bu sorunu nçözmeye çalıştığı belirtiliyor.

Göreve gelmeden ANKARA benim arkamda diye beyanat veren BİLGİN'in onca desteğe rağmen su sorununun kalıcı çözümü için başarı gösterememesi ise şehrin gündeminde.



Anahtar Kelimeler: HAYDİN ALKIŞLAYALIM; !