Tarih: 05.06.2018 06:44

Hayırdır, Size Ne Oluyor?

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

Ziya ŞAHİN´in vekillik için istifa edip kendi köşesine çekilmesi akabinde, Ak Parti de İL BAŞKANI arayışları sürüyor. Partiyi geleceğe taşıyabilecek ve Yerel seçimlere partiyi zinde taşıyacak isimler AK PARTİLİLER tarafından arzulanırken, özellikle son günlerde İL BAŞKANLIĞI için yoğun kulis yapan TOPGÜL ve KUZU eleştiriliyor.

Özellikle AK PARTİ Genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ı zamanında hükümet meydanında ?eşekle protesto? etme sıglığı gösteren Ahmet KUZU´nun yeniden siyaset sahnesini koklaması ?bu da olmaz dedirten cinsten?. Ak Partililer tarafından AKP´li KUZU diye eleştirilen KUZU´nun uuzun süre yaptığı MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI, eleştiri almış, insanların AK PARTİ´den uzaklaşmasına neden olmuştu.

Diğer bir siyasi sahneyi koklayan Turan TOPGÜL´ün ise partiyi geleceğe taşıyamayacağı vurgulanıyor. Riskli siyasi alanlarda zinhar bulunmaktan imtina eden TOPGÜL´ün şimdiye kadar duyulmuş ileri ufuk perspektifinin de görülmediği yorumları yapılıyor.

Ak Partili seçmenler siyasi ömrünü tamamlayan Sami AYDIN, Hilmi BİLGİN, Ahmet KUZU, Ziya ŞAHİN, Turan TOPGÜL gibi isimlerin yeniliği değil rutini anımsattıkları ve artık siyasi arenada yol alamayacaklarını dile getiriyorlar.

Ak Parti İl Başkanlığı için 24 Haziran sonu kulislerin hareketleneceği ve asıl belirleyici hususun ise Ak Parti´yi Belediye seçimlerine bütün organları ile hazırlayacak isimlerin öne çıkması ile olacağı vurgulanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —