Hayırseverler Bekleniyor!

Hayırseverler Bekleniyor!

SİVAS KILAVUZ Bölgesinde yeni kurulan Ahmet Turan Gazi Mahallesi´nde yapımına başlanılan cami ilerliyor. İnşaat çalışmaları devam ederken, bu güzel caminin biran önce bitirilmesi için Sivaslılar´ın destek vermeleri bekleniyor.

 

Sivas KILAVUZ tarafındaki AHMET TURAN GAZİ MAHALLESİ´nde yaşayan duyarlı insanların ön ayak olduğu cami inşaatı günbegün ilerliyor.

Küçük meblağlarla yola çıkarak bir cami yapımı işine giren mahalle sakinleri, bu güzel caminin biran önce bitirilmesi için hayırseverlerin yardım etmesini bekliyorlar.

Hazineden devredilen alana Cami yapımı başlanırken, inşat her geçen gün yükseliyor. Yönetimin canla başla çalıştığı gözlemlenirken, yetkililer her türlü yarımı makbuz karşılığı kabul ettiklerini dile getirdiler.

Caminin bitmesi ile pek çok çocuk ve yetişkinin burada sunulan hizmetlerden istifade edeceği belirtilirken, bu kutsal yolculuğa herkesin omuz vermesi bekleniyor.

Cami bünyesinde sosyal donatıların da mevcut bulunacağı ve yaz kış bu sosyal donatılardan vatandaşların istifade edebileceği vurgulanıyor.

Hayır sahibi duyarlı vatandaşların Sivas Ziraat Bankası 4 Eylül Şubesindeki: 2113.73838822-5001 nolu hesabına yardım yapabilecekleri ifade edildi.



Anahtar Kelimeler: Hayırseverler Bekleniyor
yılmaz taşkın
8.08.2016 08:28:15
Hüdayi camimizinde yardıma ihtiyacı var onuda haber sitenize eklermisinz. Artık camilere yardımı buradan kontrol edelim