Tarih: 25.12.2018 17:01

Hayvanlar Perişan!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

ŞEHRİN TEK ÖZGÜR GAZETESİ olan SİVAS POSTASI´na yağmur gibi haberler yağmaya devam ediyor. SİVAS POSTASI ile temasa geçen HAYVAN SEVERLER, Seyfebeli Köpek Barınağını eleştiriyorlar.

Köpeklerin bulunduğu alanın toprak olduğunu ve yağmurdan çamurlaştığını belirten hayvan severler,işçi azlığı nedeniyle orayı temizlemenin imkansız olduğunu dile getiriyorlar.Islanan ekmeklerin el arabası ile çamurların içine atıldığı ve hayvanların çamura bulanmış ekmek yedikleri vurgulanıyor.

Buranın adeta terk edildiği ve 1 kişinin binden fazla köpeğe bakmak zorunda bırakıldığı vurgulanırken, hayvanların da bakımsızlık ve ilgisizlik nedeniyle yara bere içinde olduğu belirtildi.

Toprak zeminin acilen betonla kapatılması gerektiğini gazetemize dile getiren duyarlı vatandaşlar, üzerine akıntılı beslenme havuzları yapılarak yiyeceklerin burada verilmesinin daha güzel olacağını söylediler.

Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın bütün bu olumsuzluklardan sorumlu olduğunu lakin bir çözüm de ortaya koyamadığını dile getirdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —