Hem İktidar Elinde, Hem Muhalefet

Hem İktidar Elinde, Hem Muhalefet

Sivas Sanayi Odası Başkanı Osman YILDIRIM'ın performansı insanları şaşırtıyor. Seçim arefesinde bütün adayları ağırlayan YILDIRIM, hem iktidarı hem de muhalefeti elinde tutuyor yorumlarının yapılmasına neden oldu.

 

Seçimi tam kaybedecekken son dakika atakları ile seçimi alan Osman YILDIRIM'ın, Sivas için bunca yıldır ne yaptığı merak ediliyor. Sanayi Odası Başkanlığı döneminde Sivas'ın göç vermeye devam ettiği bilinirken, Oda ve YILDIRIM'ın bunu önleyici tedbirler alamadığı kamuoyunda sıklıkla dile getiriliyor.

Abdüllatif ŞENER'in Bakanlığı zamanında yıldızı iyiden iyiye parlayan Osman YILDIRIM'ın, ekonomik olarak da iyi yerlerde olduğu biliniyor.

Hangi hükümet olursa olsun o hükümetle iyi geçinen Yıldırım'ın aynı zamanda muhalefet partileri ile de iyi geçindiği biliniyor.

Seçime ramak kala bütün adayları Oda da ağırlayan YILDIRIM'ın, hem iktidar hem de muhalefeti elinden bırakmıyor düşünceleri kamuoyunda dile getiriliyor.

Şehrin göç vermesi, ikinci üniversite, ekonomi ve ticaret konularında, somut adımlar atmadığı için şehir kamuoyunda çok eleştiri alan YILDIRIM'ın, bu dönem de somut başarılar gösteremeyeceği dile getiriliyor.