Hep Aynı Nakarat!

Hep Aynı Nakarat!

Yıllardır şehrin Kültür Müdürlüğü´nü yapan PÜRLÜ´nün, kültür ve turizm anlamlı çalışmalardaki yetersizliğini artık Sivas taşıyamıyor. Yıllardır bu sene turizm çalışması yapıldı, şehre turist akını olacak diye açıklama yapmayı elden bırakmazken, şehirde is

 

Görevi yılları eskiten ve neredeyse 10 yıldır şehrin Kültür Müdürlüğünü yapıp, entelektüel bir kültür ve turizm ufku çizemeyip başarısız olan İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir PÜRLÜ, turizm sezonuna girdiğimiz şu günlerde rutin beyanatlarına yine devam etti.

Görevde bulunduğu yaklaşık 10 yılda dünya değişmesine rağmen, kendisinin hala aynı görevde kalması şaşkınlıkla izleniyor.

Onlarca bakan, vali, vali yardımcısının değiştiği, İki tane Cumhurbaşkanı´nın vefat ettiği, dünyada savaşların ardı ardına geliştiği, binlerce memurun emekli olduğu bu 10 yılda kendisinin başarılıymış gibi değişime direnmesi hayretle izleniyor.

10 yıldır Sivas´ı kültür ve turizm şehri yapacağım diye oyalayan PÜRLÜ´nün ne yaptığı ise bilinmiyor. Basın mensuplarını çağırıp Şarkışla´da DADALOĞLU´nun mezarını bulmak üzereyim diye akıl ve izan tutulması bir açıklama yapıp, milleti yanıltan PÜRLÜ´nün, özellikle W.I.P WC uygulaması ile de Sivas´ı ulusal anlamda rezil ettiği biliniyor.

Eski Vali Veysel Dalmaz´ın Sivas´ta Turizmin ?T? si bile yok demesi ardından yıllar geçmesine rağmen, hala bu T´nin ne zaman bulunacağı merak ediliyor.



Anahtar Kelimeler: Aynı Nakarat