Her Seçimi Kaybetti

Her Seçimi Kaybetti

C.üniversitesi rektörlük seçimlerinde 126 oy alarak üçünce gelen Hüseyin YILMAZ´ın nerede olduğu merak ediliyor. Her seçimde vekil adayı olup listeye girmeyi başaramayan YILMAZ´ın,siyasiler, akademisyenlere ve KELKİT Yöresi önde gelenlerine küserek bir ya

 

Eski REKTÖR Faruk KOCACIK ile Üniversiteyi yönetilemez hale getiren Hüseyin YILMAZ ortalarda gözükmüyor. Faruk KOCACIK ekibi içerisinde iki numara olan ve yanlı kadrolaşmalarla adeta muhafazakâr öğretim üyelerine aman vermeyen bu ikiliden biri olan Hüseyin YILMAZ, üçüncü oy alıp epey bir insana ümit vermesine rağmen ortalarda gözükmüyor.

Bir rektör adayı ve bir seçime giren insan olarak aldığı 126 oya sahip çıkması gereken YILMAZ´ın, hayallerinin bittiği ve uzlete çekildiği yorumları yapılıyor.

Kendisini destekleyen ve kendisi için mücadele edenleri dahi arayıp hal hatır etmeyen YILMAZ´ın gelecek hayallerinin de berelendiği belirtiliyor.

Üniversiteye de uğrayıp uğramadığı bilinmeyen Eski Rektör Yardımcısı YILMAZ´ın, kendisine her zaman söz veren lakin hiçbir zaman arkasında durmayan siyasilere küsüp kendini Kelkit Vadisinde ki yayla evlerinde uzlete çektiği yorumları yapılıyor.



Anahtar Kelimeler: Seçimi Kaybetti
gönülden
17.10.2016 20:43:07
ne güzel söylemiş musa eroğlu "altın yere düşmeyinen pul olmaz..."böyle kıymetli hocalar sivasa her zaman gelmez.gelenin de kıymeti bilinmez.uğraşmayın hocamla da güzelce işini yapsın...

dinle
17.10.2016 22:51:06
uzlette değil derste inanmıyorsan gel de bak.işiniz gücünüz riv riv riv...

AynAdam
18.10.2016 00:13:47
Daha bugün yemekhanede gördüm... Sağlığı ve neşesi yerinde görünüyordu hocanın. Yani bir yere kaybolduğu yok. Ayrıca bu haber mi şimdi? Düne kadar üniversiteye veryansın eden siz, neden birden sustunuz? Yoksa bir koltuk, bir kadro mu kaptınız?? Eee malum Sivas´ta bu iş yol oldu. Kur bir internet sitesi, kap MYO sekreterliğini...

abisi
18.10.2016 13:57:51
Hüseyin Hocamız toplum adamıdır. Şerefiyle bir kez milletvekilliğine bir kez de rektörlüğe aday oldu. İlkeli olduğu için gizli anlaşmalara tenezzül etmediği için oyları 126da kaldı. Hoca eğer FETÖcülerle, paralelcilerle toplu 50 oy karşılığında pazarlık etseydi, Hilmi Bilgine yalakalık etseydi şimdi rektör oydu. Ama bazen kaybetmek kazanmaktan daha onurlu daha kazançlı olabilir. Neyin hayırlı olduğunu Allah bilir. Hüseyin Hocam saflığın ve temizliğin devam ettiği sürece hep sen kazanacaksın. Siyaset ve adaylık seni de kirletirse Allah sana acısın o zaman.

ne haber
18.10.2016 14:44:43
uzlette değil derste.

Yusuf Kul
18.10.2016 19:25:41
Hüseyin hoca milletvekili seçimlerine hazırlanıyor.

aziz
19.10.2016 08:05:56
Hüseyin Hoca milletvekili ya da rektör olsaydı sivasın hali böyle mi olurdu. gece gündüz çalışır bir şey üretirdi. Yeni rektör onun yaptığı binaların açılışını bile gerçekleştirmekten aciz. Geldi geleli en önemli projesi İlahiyat öğrencilerinin sınıf ve kantinlerini kız erkek ayırması. Böyle rektöre böyle proje. Oysa Hüseyin Yılmaz bunları aşmış ufku geniş bir insan. Sivasa lazım gerisini bilmem Oy vermeyenler of tüf ediyor ama olan oldu bir kere ne çare. Dört yıl alimin bağnazlığına bu üniversite ve sivas katlanacak.

hakan
19.10.2016 11:21:15
üniversitede yandaşlarınıza kadro sözü verilmiştir. şimdiki yönetim o yüzden iyidir size göre . hüseyin hoca gibi değerli insanların adını ağzınıza almanız bile hatadır..şimdi işinizi halletmek için yalakalıktan yalakalığa koşuyorsunuz.

dinle gardaş
19.10.2016 17:03:01
hüseyin hocanın hocalığına karakterine kimse bir söz söyleyemez.söyleyenin ya zamanında mutlaka bir isteği yerine getirilmemiş veya bir menfaatine engel olunmuştur.adam gibi adam hüseyin yılmaz o kadarrrr.

elimbiryıldız
20.10.2016 21:41:21
rektör atandığında başlık atmıştınız alimbiryıldız diyerek. görüldüki Alim değil ´Elim´bir yıldızmış.Atamalarına bakınız: Tıp Fakültesine Biyolog DEkan, Eğitim İletişime İlahiyattan dekan hatta diş hekimliğine bile ilahiyattan atayıp sonra vazgeçtiği konuşuluyor. Birçok MYO müdürü ilahiyattan ve genelde Yrd.Doçlerden oluşuyor. Tıp Fakültesi fizyolojiye kimyadan hem de yayınlarının çalıntı olduğu konuşulan ve hatta intihalden hakkında etik soruşturma geçiren birini Doçent atadı.ne değerliymiş arkadaş meslek yüksek okulundan tıp fakültesine fizyoloji yerine artık kimya anlatır tıp öğrencilerine. liyakat edebiyatı yapmasa daha iyi olmazmıydı. şimdi Elim bir yıldız rektörün pazartesi günleri havuz temizlendikten sonra havuzun kapalı olduğu gün yan, havuzu açtırıp tek başına yüzdüğü konuşuluyor o çıktıktan sonra da hakimler savcılar yüzüyormuş. şimdi bu akıllılar havuza kimse girmeden biz girip yüzelim uyanıklığını yapıyorlarya aslında en çok ilaca ve asite onlar maruz kalıyor. yani cilt kanserine davetiye çıkarıyorlar heberleri yok.çünkü havuz ilaçlanınca bir gece devridaim olması gerekiyor ki eşit dağılsın. ben uyarayım da uyanıklar kanser egzema filan olmasınlar devletimizin ve sivasın bu uyanıklara ihtiyacı var. alim efendi acaba rektör olmadan önce o havuza p.tesi girebilirmiydi. elbette hayır. o zaman rektör olduktan sonra da girmemeli madem o kadar !ALİM BİR YILDIZ!bu gazetenin deyimiyle. makamı kapan kendi için kullanıyor ne yazıkki. yaw ağaçlar sizden ne istiyor da kestirip duruyorsunuz. lojmana giderken bir ağaç vardı yolun ortasında en az 30 yıllık. kime battı da kestiniz. yaptığı tek iyi şey su ve çayı ucuzlattılar. yemekleri de ucuzlatsanıza biraz daha fakir öğrenci faydalansın. ilahiyatta kız erkek öğrencileri ayırmış tebrik ederiz başlarına birer de güvenlik görevlisi dik ki birbirilerini görmesinler. o öğrencilere sordumu acaba. sanırım sen de geldiğin gibi gideceksin ve Sivasda Üniversiteye ELİM Bir Kaza olarak Anılacaksın. Sana Gazı verip arkanda duran Sivaspostasının da genel sekreterin hakkında serzenişlerine hak vermemek mümkün değil. dur daha bu başlangıç sayın Rektör, Gazete eğer gerçekten haksızlıkları yazıyorsa burada Hüseyin Hocayı Eleştiren bu garip ve gereksiz haber yerine senin saçmalıklarını yazacaktır.

cavit
20.10.2016 22:16:27
CÜSAM IN MÜDÜRÜ DOĞAN KAYA NIN MÜDÜR YARDIMCISI OLARAK OĞLU KAAN KAYANIN ATANDIĞI DOĞRU MU DOĞRUYSA SÜPER CÜSAMIN ADINI DEĞİŞTİRMEK LAZIM....

Kenan İsmailoğlu
31.10.2016 07:11:24
Cumhuriyet Üniversitesine o kadar rektör yardımcısı geldi geçti. Hiçbirisininde yüzünü görmeyi başaradım. Allah razı olsun Hüseyin hocamdan. Buyur etti. İkram etti. Dinledi.Çare oldu. Faruk Kocacık ile Hüseyin Yılmazı karıştırmayın. Hüseyin hoca 10 numara delikanlı adamdır.

bizde yalan yok
5.11.2016 21:02:32
siz eleştirip hocamla uğraşırken hocam yeni bir kitap daha çıkardı.siz eleştirmeye devam edin.hocam tüm seçimleri (sözde) kaybetti ama karakterini kaybetmedi...