HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER!

HER  ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER!

SİVAS kültür hayatına katkılar sunan, genelde resmi ortamlarda bulunmaktan mesut ve bahtiyar olan şehrimiz kültür duayenlerinin artık emekli olarak yeni jenarasyona fırsat verecekleri öğrenildi.

SPHM ÖZEL HABER

Şehrin kültürle ünsiyeti noktasında bu kültür büyüklerinin önemli eserler verdiği biliniyor. Bu eserleri okuyarak büyüyen bir neslin olduğu da gözlemleniyor.Eserleri ile bu şehrin gelişmesine katkı sunan kültür insanları toplumun her kesimi tarafından minnetle yâd ediliyor.

SİVAS´ın kültürel gelişmesine katkı sunan pek çok insanın, alttan gelen kültürel damarın gelişip kendilerine güven duyan eserler vermeleri için onların önlerini açmaya çalışacakları öğrenildi.

Önden giden değil de önden gitmek isteyenin eline kültür ve irfan mumunu verme amacında olan şehrin kültür büyüklerinin, bu arzularını en kısa zamanda hayata geçirecekleri öğrenildi.

Yıllardır şehrin kültür felsefesinin oluşması için mesai mefhumu gözetmeksizin çaba harcayan pek çok değerli kalem erbabının, şehirde oluşmuş yeni isim ve yeni fikir hareketlerine destek olmayı ise canı gönülden istedikleri bilgilerine ulaşıldı.

 



Anahtar Kelimeler: İÇİN TEŞEKKÜRLER
yakup yıldıran
31.01.2020 21:18:02
İl Kültür Ve Turizm Müdürü Kadir PÜRLÜ hocamızı şimdi daha çok arıyoruz Bilgili çalışkan bir Müdürdü kim ne derse desin Sivas için bir kayıp