Her Şey SİVAS İçin

Her Şey SİVAS İçin

?Sivas? Platformu 5. Olağan Genel Kurulu Sancaktepe´de gerçekleştirildi.Birlik ve beraberliğin öne çıktığı genel kurulda, Sivas için önemli düşünceler ortaya konuldu.

 

İstanbul´da yaşayan SİVASLILAR her fırsatta bir araya gelerek SİVAS için neler yapabiliriz düşüncesini hayata geçirmenin uğraşını veriyorlar.
Başkanlığını Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem´in yaptığı Sivas Platformu 5.olağan kurulu gerçekleştirildi. Kurula Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman BOYRAZ, AK Parti Sivas Milletvekili Habip Soluk, 24´üncü Dönem Sivas Milletvekili Ali Turan, başta olmak üzere pek çok davetli iştirak etti.

?İstanbul´da bir milyonu aşkın Sivaslının yaşadığı ve İstanbul´un geleceği ve de geçmişinde Sivaslıların var olacağı" belirtildi.

Bir milyon insanın yaşadığı İSTANBUL´da, sorumluluk alarak güzel çalışmalar yapama gereği de dile getirildi.Toplum içerisinde sıkıntıların giderilmesinde sosyal barışın sağlanması ve muhafazasında yine Sivaslılar olarak her zaman en önde olunması da ifade edilirken, her apartmanda bir Sivaslı varsa, her sokakta 3 -5 aile Sivaslı´ysa o sokakta bir huzursuzluk bir sıkıntı varsa orada hakemlik rolü Sivaslılara düşer" denildi.
Sivas´ın turizm ile kalkınmasının da önemine vurgu yapılırken, İstanbul´da yaşayan Sivaslıların yazları sılayı rahim için SİVAS´a gitmelerinin faydalı olacağı dile getirildi.



Anahtar Kelimeler: SİVAS İçin