Her YASAL Hak, HELAL Midir?

Her YASAL Hak, HELAL Midir?

Öğle arası bir dönerciden çıkan kişinin bir ?devlet büyüğü? olduğu sanılıyor. Resmi aracına binerek uzaklaşan şahsın REKTÖR YARDIMCISI Ünal KILIÇ olduğu iddia edildi.

SPHM ÖZEL HABER

Şehrimizin her zerresinde etkin olan yöneticilerin resmi araçları ile dört bir alanda varlık göstermeleri dikkatle not ediliyor. Bugün öğle arası bir dönerciden çıkan bir şahsin resmi aracının kapı önünde hazır ve nazır beklemesi dikkatlerden kaçmadı.

Dönerci çıkışı kapıyı intizamla açan şoför, yolcusunu alarak yoluna giderken bu şahsin Rektör Yardımcısı Ünal KILIÇ olduğu belirtiliyor.

İlahiyat camiasının önde gelen isimlerinden olan Prof. Dr.KILIÇ´ın, ?her yasal olanın hak olup olmadığı? hakkında felsefi bir yorumlamaya gitmesinin faydalı olacağı yorumları yapılıyor.

Ayrıca laf söyleme konusunda yetkin olan KILIÇ´ın ?HZ. Ömer´in devlet işlerinde ayrı mum, şahsi işlerinde ayrı mum? hikayesini bilip bilmediği de merak ediliyor.

Eğer bu şahıs Ünal KILIÇ ise, Rektör Yardımcısının en kısa zamanda şehrimiz basını karşısına çıkarak, halkımıza şükretmenin önemini anlatması bekleniyor. Fakire şükretmeyi telkin eden şehrimiz yöneticilerinin, kendi düzenlerine şükrü ve sadeliği katıp katmadıkları ise ayrıca merak konusu.



Anahtar Kelimeler: YASAL HELAL Midir
bir hasta yakını
20.06.2019 16:24:13
Yıl 2016 Temmuz ayı amcam Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Bölümünde Ameliyat oldu. Ertesi gün doktor ile görüşmek için tekrar Genel Cerrahi Servisine gittim. Doktor genç bir kardeşimiz ve son derece Mütevazi bir insandı. Hasta odalarını ziyaret ediyordu biraz beklerseniz görüşelim dedi, O esnada hasta odasına Rektör yardımcısı Ünal Kılıç olduğunu sonradan öğrendiğim bu vatandaş girdi.Hastası ile ilgili bir şey sordu. Doktor kibar bir şekilde yardımcı olmaya çalıştı. Bu zat egosu tavan yapmış bir şekilde Doktora sen benim kim olduğumu biliyormusun dedi ve kendini tanıttı, sonra başladı hastaya şöyle davranacaksın böyle yapacaksın, doktoru konuşturmadı bile zavallı doktor odasına geçti ve ağlamaya başladı. Bir doktorun böyle azarlanması küçük düşürülmesi halen aklımdan çıkmıyor. Bu vatandaş rektör yardımcısı olmuş... Böyle insanlardan herşey beklenir.

Serkan Erdal
23.06.2019 13:46:18
Mevkisini , makamını hak ederek mi gelmiştir bilmem bahsi geçen kişiyi de tanımam ancak peşin hükümlü olmamak lazım en nihayetinde rektör yardımcısı il de herhangi bir resmi program dönüşü insani ihtiyaçtır yemek yemesi gerekmiştir Üniversiteye gitmeden yol üstünde bir yerde ihtiyacını görmüştür.

Ahmet Turan
23.07.2019 10:12:12
Mesai saatleri içerisinde üniv.ye gelmiş resmi bir misafiri yemege götürmüş olma ihtimali yok mudur gazeteci kardeş? Sayın Valimize resmi olarak ziyarete gelmiş bir görevliyi devlet adına yemeğe götürse de aynı şeyi yazmaya cesaret edebilecek miydiniz? makam aracıyla