Herhalde Dili Sürçtü!

Herhalde Dili Sürçtü!

Sivas Milletvekili Selim DURSUN´un geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama, şehirde gündem oldu. Vekil DURSUN´un ?Sivas´ın fazla sorunu yok? babındaki açıklaması, çarşıda, pazarda, evlerde konuşulmaya devam ediyor.

 

Hiç kimse tahmin edemezken SİVAS listesinde yer alarak Vekil olan Selim DURSUN, vekil olduğu günden bu yana eleştiriliyor. Şehirde tabanı olmayan ve kimse tarafından tanınmayan DURSUN´un tepeden ineme adaylığı eleştirilirken, DURSUN´un şehre uğramaması da herkesin eleştirisinde. Ara ara Sivas´a gelen ve belli dar çevre dışına çıkmayan DURSUN´un, geçtiğimiz gün yaptığı bir açıklama ?dil sürçmesi olarak? kabul edildi.

Selim DURSUN´un ?Sivas´ın aslında fazla bir sorunu yok? diye dilinin sürçtüğü ve aslında içinden geçen sözün ?Benim fazla bir sorunum yok? şeklinde olma ihtimalinin yüksek olduğu yorumları yapılıyor.

Ekonomik durumu çok iyi olduğu bilinen DURSUN´un, Sivas´taki geçim şartları hakkında bir bilgisinin olup olmadığı ise sorgulanıyor.

SİVASLILAR, Selim DURSUN´un şehre gelerek ?1 Ay ASGARİ ÜCRETLE? yaşamasını istiyorlar. Hatta tebdili kıyafet ile dolaşarak, ?insanların çocuklarına asgari ücretle iş bulmak için ne çaba gösterdiklerini, esnafın durumunun ne zor olduğunu, siftah edilmeyen günleri? görmesi gerektiği de vurgulanıyor.



Anahtar Kelimeler: Herhalde Dili Sürçtü
Nejat DEMİR
2.04.2018 14:06:54
Niyetini bilemem lakin kesinlikle Sivasımızın çözülemeyecek hiç bir sorunu yok bu bağlamdaysa tabiki lakin lakin Sivas aşılması en zor sorunu Sivasımızın adaletle kalkınacak bugününe ve yarınlarınlarına tüm sıkıntı olumsuzluk ve yetersizlikleriyle musallat olan musallat edilen haksız hukuksuz hadsizler. Tabi aşılamaz derken mübala etmiyorum akat onunda bu sorunu yiğido Sivaslım rahatlıkla çözer bunun yoluda musallat olanlara yada musallat edilenlere yüz vermemek muhatap olmamak teveccüh göstermemek. Denilene bakmaktan daha çok icraata bakmak gerek denilenler çoğu zaman yerli yeterince ve sağlıklı neticeler vermiyor iş kişinin ainesidir söze bakılmaz.