Herkes Aya, SİVAS Yaya

Herkes Aya, SİVAS Yaya

Göreve geleli iki yılı geçen Başkan AYDIN´ın belediyecilik duruşu sorgulanıyor. Şehrin bazı bölümleri hala köy gibi dökülürken, Başkan´ın hangi akla hizmet ile çağdaş belediyecilikten bahsettiği bilinmiyor.

 

Belediyecilik anlamında komşu illerden fersah fersah geride olan Sivas, Başkan  AYDIN´a karşı homurdanmaya başladı. Çağdaş ve modern Belediyecilikten çok zaman bahseden AYDIN´ın, bazı mahallelerden haberinin olmadığı sanılıyor.

Ahmet Turan Gazi Mahallesinde buluna dar gelirliler için yapılmış TOKİ´nin alt tarafındaki onlarca sitenin perişan hali görenleri şaşırtıyor. Yağmur hattı olmadığı için site bölgesi su içinde kalmaya devam ediyor.

En ilgin olanı ise site bölgesi kanalizasyon atıklarının ?foseptik? çukurda birikmesi. Bu çağda, Devletimizin en güçlü olduğu ve halkı için elinden geleni yaptığı günümüzde, onlarca dairenin atıklarının foseptik çukurda toplanması şiddetle eleştiriliyor.

Havaların ısınması ile kokunun etrafa yayıldığı ve bölge sakinlerinin ise b undan rahatsız oldukları Belediyece bilinmesine rağmen bir adım atılmaması şaşkınlık oluşturuyor.

Belediyeye her türlü desteği veren su parası başta olmak üzere her görevini yapan bölge sakinlerinin, Belediyeden hizmet alamaması ise eleştiriliyor.

Konu ile ilgili görüş belirten vatandaşlar, gerekirse Cumhurbaşkanına bile giderek haklarını arayacaklarını dile getiriyorlar.

Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın kendi oturduğu evi ve iş yerinin de kanalizasyon giderlerinin, ?foseptik? çukurunda toplanıp toplanmadığı merak ediliyor.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: Herkes SİVAS Yaya
tolga
1.06.2016 00:12:33
İYİKİ VARSIN SİVAS POSTASI,SİZ OLMASANIZ HALKIN SESİNİ DUYAN YOK, ŞİMDİ SAMİ AYDIN A SORUYORUM KALENİN YANINDAKİ DEVLET HASTANESİ ÖNÜNDEKİ YOL GENİŞLEME ÇALIŞMASI NEYİ BEKLİYOR, İLLA BİR ÖLÜM YADA KAZAMI OLMALI, BU NASIL BİR DUYARSIZLIK HAZİRAN AYINA GELİNDİ ÖYLECE BEKLİYOR AYIP GÜNAH, YAPAMIYORSAN ÇIK AÇIKLA, UMARIM YENİ VALİ DUYARLI OLUR.

Cumali Sözdinleten
2.06.2016 08:23:50
Hızlı tren projesi (merkezde),Kimlerin Karşıyaka´daki ve Eğriköprü´deki villalarına, yatırımlarına göre yaplandırılmıştır. Sivas halkının ilgilenmesi gerekir.