Tarih: 29.05.2020 10:01

HERKES Uyur SİVAS POSTASI Uymaz!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

Sıra dışı bir habercilik ve sıra dışı bilgiler ile dikkat çeken SİVAS POSTASI, il dışından da dikkat çekiyor. SİVAS´a şehir dışından gelen gerek SİYASETÇİLER gerekse GAZETECİ ve TELEVİZYONCULARIN önceden arayıp  irtibat kurdukları SİVAS POSTASI, güvenilir duruşu ile de bu güveni katmerliyor.

DÜN (28 MAYIS) Seyran Tepe mahallesinde bir evde yapılan görüşmede ALİ BABACAN ekibinin SİVAS siyasi yapılanmasına dair önemli kararlar alındığı biliniyor. ANKARA´dan gelen birkaç kişilik araştırma ekibinin siyasi bir toplantı yaptıkları öğrenildi.

Ayrıca İSTANBUL´dan ERZURUM´a oradan da bugün (29 MAYIS) SİVAS´a intikal edecek olan TELEVİZYONCU ve GAZETECİ bir ekibin de bu minvalde siyasi araştırma ve habercilik anlamlı 1 hafta SİVAS´ta kalarak çalışma yapacakları öğrenildi.

ALİ BABACAN ekibinin ise SİVAS´tan bazı isimlerle teklif götürdükleri bilgilerine ulaşıldı. Kesin ve net görüşmeler SİVAS POSTASI tarafından yakınen bilinirken, etik değerler gereği kamuoyuna şahısların açıklaması akabinde bu görüşmelerin detayları gazetemiz tarafından yazılacak. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —