Herkesin Bir Fikri Var Ama...

Herkesin Bir Fikri Var Ama...

Eski Numune Hastanesi halkın gündeminde. Partilerden Saadet Partisi açıklama yaparken, asıl İktidar Partisi İl Teşkilatının konu ile ilgili ne düşündüğü merak konusu.

SPHM ÖZEL HABER

 Şehrin hatırası ve hafızası konumundaki Eski Numune Hastanesi´nin tescilin kaldırılması kamuoyunda konuşulmaya devam ediyor.Saadet Partisi, Kent Konseyi, Kadın Dernekleri, Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği başta olmak üzere, şehirdeki aydınların neredeyse tamamına yakını ESKİ NUMUNE HASTANESİ´nin korunarak gelecek kuşaklara aktarılması hususunda görüş bildirirlerken, Ak Parti İl Başkanlığının kenarda sessiz kalması manidar bulunuyor. Özellikle tabanları olmayan pek çoğu sadece tabele STKsı olup, şehirle ilgili ekonomik, sosyal ve entelektüel konularda ses seda çıkarmayan STK´ların, Ak Parti İl teşkilatını etkiliyorlar iddiaları gündemden düşmüyor.

Ehliyet ve liyakat, hakkaniyet, Cami alanlarının konut alanlarına çevrilmesi,2006 yılında 25 Trilyon harcanarak temeli atılıp atıl kalan Kongre ve Fuar Merkezi konularında ses seda çıkarmayan STK´ların neden el birliği ve söz birliği ile ESKİ NUMUNE HASTANESİ´nin yıkılmasını istedikleri anlaşılamıyor.



Anahtar Kelimeler: Herkesin Fikri