Tarih: 05.02.2020 18:59

Hesap İçinde Hesap!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

Eğitimle, bilimle, sanatla, şehre lokomotif olma ile gündeme gelmesi gereken ÜNİVERSİTE, eş dost akraba kayırmacılığı ile gündem olup, şehrin ufkunu daraltması ile tepki çekiyor.

Mevcut Rektör Alim YILDIZ´ın üniversiteye tam anlamıyla hakim olmada sıkıntı çektiği ve boş alanı da Genel Sekreter Hakan YEKBAŞ´ın doldurduğu şehir kamuoyunda yıllardır konuşulan konuların başında geliyor.

Son günlerde konuşulan bir iddia ise şaşkınlık oluşturdu.Rektör ekibinden Hilmi ATASEVEN´in yeni dönemde rektörlük için hazır edildiği ve mevcut Rektör Alim YILDIZ´ın ise vekillik hayaline tutulduğu iddia ediliyor.

SİVAS´ta siyasi arenayı boş olarak gören YILDIZ ve dar çevre ekibinin, bu yönde bir planlama içinde oldukları ve Rektörlük süresinin bitimine az bir zaman kala HİLMİ ATASEVEN´i rektörlük için hazırlayacakları iddia ediliyor.

İl il dolaşan Prof.Hilmi ATASEVEN´in rektörlük hayalini olumlu bulmayan üniversite kaynakları, sürenin dolmasına 6 ay gibi bir zaman kala, yeni isimlerin düşünülmesinin en doğru olacağı görüşlerini dile getiriyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —