Hesaplar Tutmadı B Planları Ne?

Hesaplar Tutmadı B Planları Ne?

Cumhuriyet Üniversitesi´nde önemli bir kesimin CHP AK Parti koalisyonuna kendilerini hazırladığı lakin görüşmelerin sonuçsuz olması nedeniyle şok oldukları belirtiliyor.

 

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlük seçimlerine kilitlendi. CHP´nin koalisyon olması durumunda Rektörlük atamalarında olası etkisine umutlanan pek çok yöneticinin, bunun olmaması sonrasında kara kara düşündükleri ve B planlarını devreye soktukları bilgileri gelmeye devam ediyor.

Özellikle Mehmet BAKIR zamanında epey bir kadrolaşmanın yaşandığı ilaveten Faruk KOCACIK zamanında da kadrolaşmaların yapıldığı ve çıkarılacak bir adayın 300´ün üzerinde bir oy alacağı hesap ediliyor.

Olası CHP katılımlı koalisyonda, Cumhurbaşkanına giden isimler üzerinde CHP´nin baskı oluşturacağı beklenirken, yeniden bir seçimin gündemde olması Üniversite yöneticilerini şoke uğrattı.

Faruk KOCACIK, Hüseyin YILMAZ, Ertan BUYRUK, Mehmet BAKIR gibi isimlere rektörlük yarışında şans tanınmazken, olası erken seçimin sonuçlarına göre bu yönetim ekibinin yeni bir tarz belirleyecekleri vurgulanıyor.



Anahtar Kelimeler: Hesaplar Tutmadı Planları
Bilal
18.08.2015 20:22:47
Bana hiçbir şey demesinler diye susanlar evet siz hiçbir şeysiniz. Anca burada sivas postasının cesaretli haberlerini okursunuz ama bir kelam edecek bir yorum yazmazsınız.

Bakırcı
18.08.2015 20:51:07
faruk Kocacık gibi herkesi kucaklayacak bir aday gelmesi lazım o da bence Orhan Tatar yada Ertan Buyruk´tur. Laik demokratik bir üniversite için kazanımların kaybedilmemesi için bu iki aday artık ortaya çıkmalı. Ayrıca Faruk hoca guzel seyler yaptı ancak sosyal demokratların Faruk hoca dışında bir adaya ihtiyacı var. Hüseyin Yılmaz olmaz yıprandı biraz. Hüseyin Sarı rektör yardımcısı olmalı tecrübeli ve teşkilatlanmayı iyi bilmektedir. Onun için bu adaylar çıkmazsa yinede faruk Kocacık desteklenmeli ve mehmet bakırın desteği yine istenilmeli sonuçta rektörlük yapmış birisi. Ben bu blok sürerse 400 oy alınabileceğini düşünüyorum.

Hüseyin Kara
18.08.2015 21:21:46
Eski Tunceli Üniversitesi Rektörü ve izmir Akparti milletvekili adayı (seçilemeyen) Prof. Dr. Durmuş Boztuğ´un rektörlük seçiminde aday olacağı konuşuluyor. Bence şansı sol oylardan da alırsa yüksek olur ama soldan ciddi oy alması gerekiyor. Böylece çatı aday olabilir