HESAPLARI ŞEFFAF OLMALI!

HESAPLARI ŞEFFAF OLMALI!

Yazar Tacettin KEPENEK "bu şirketler sizin babanızın şirketi mi, milletin şirketi hesapları kamuoyuna açıklanmalı" dedi.

SPHM ÖZEL HABER

"NELER OLUYOR PROGRAMI "şehirde yine gündem belirledi. Neler Oluyor proğramın da bu hafta yine Sivas için çok önemli ve gündem yaratacak konular konuşuldu. Sivas il özel idaresi bünyesinde bulunan şirketler, kar mı ediyor, zarar mı ediyor?  Halkın paralarıyla, vergileriyle oluşan bu şirketler halka şeffaf bir şekilde, her yıl şirketlerin bilanço bilgilerini açıklamalılar.

Yıldız Dağı Kayak tesislerin de iki çocuklu dört kişilik bir ailenin 2 gece 3 gündüz hafta sonu tatili yaklaşık 5000 tl. Sivas'ta bu parayı verip hafta sonu tatile gidecek aile sayısı kaç kişidir? Bu tesisler şimdiye kadar kar mı ediyor, zarar mı, niçin bilgi paylaşılmıyor? Yetkililerin misafirleri için gece bile onbeş-yirmi kişi için çalıştırılan tesislerde elektrik ve diğer hizmetlerin bedelini kim ödüyor? Veya ödeniyor mu?

Ülkenin elektrik kesintisi uygulanacak olan sıkıntılı dönemlerinde buradaki israfın hesabını kimler verecek? Halkın elektrik faturalarına ihtirazlarını, ekmeğe gelen zammı ve hayat pahalılığına ihtirazlarını da gündeme alarak konuşan yorumculara mesajlarıyla çokca izleyicinin de katkı sunduğu görüldü.



Anahtar Kelimeler: HESAPLARI ŞEFFAF OLMALI!