Tarih: 19.07.2014 11:25

HEVESİNİ ALDI

Facebook Twitter Linked-in

Yeni Belediye yönetiminin en zayıf halkalarından biri olan Ahmet ÖZAYDIN’ın, Ak Parti içinde her yerde olup, hiçbir yerde olmama handikabı kırıldı. Başkan Yardımcılığı görevini yürüten ÖZAYDIN’ın özellikle kültürel çalışmalarda gösterdiği yavanlık dikkatlerden kaçmıyor.

 Belediye Başkanı Sami AYDIN’ın en zayıf değerlendirmelerinden bir olarak Kültürün başına getirilen Ahmet ÖZAYDIN’ın neden başka bir birime değil de kültürün başına getirildiği anlaşılamadı. Ak Parti teşkilatının her kademesinde olan lakin hiçbir yerinde olamayan biri olarak tanınan Özaydın’ın Belediyenin kültür vizyonunu belirleyemeyeceği belirtiliyor. Ramazan nedeniyle Kent Meydanında segilenen etkinliklerin kasaba türü yavanlıklar olduğuna dikkat çeken bir çok insan, ÖZAYDIN’ın gelecek vizyon ve adımda başarı sağlayamayacağını dile getiriyorlar.

Sosyal işler konusunda etkin olacağı bilinen ÖZAYDIN’ın, Sivas Belediyesi ve de Şehrin Kültürünün başına getirilerek, hayal edilen kültürel çalışmaların sekteye uğradığı belirtiliyor. Sami AYDIN yönetiminde Başkan Yardımcısı koltuğuna oturan Ahmet ÖZAYDIN, gösterdiği pasiflik nedeniyle kamuoyu gündeminde sakin sakin homurtulara neden olmaya devam ediyor. Sivas’ın kültürel vizyonu konusunda ne düşündüğü vede ne yaptığı meçhul olan ÖZAYDIN’ın neden bu ağır görevi kabul ettiği ise bilinmiyor.

Kültür gibi ağır bir görevin daha kapsamlı ve ekip çalışması gerektirdiği ortada iken, aradan aylar geçmesine rağmen Başkan Yardımcısı ÖZAYDIN’ın ne tür bir ekibinin olduğu ise merak ediliyor.

Hevesini alan ÖZAYDIN’ın, bu görevinin bir yıl sonra sona ereceği de kulislerde konuşulurken, şehri 2023 vizyonuna taşıyacak ve ekip ruhunu içselleştirecek bir tercihin kültür için olmazsa olmaz olduğu vurgulanıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —