Hezimeti Kimse Üstüne Almıyor

Hezimeti Kimse Üstüne Almıyor

Ak Parti Sivas´ta vekil sayısını 3´e düşürüp büyük bir hezimet yaşarken, bu yenilginin sorumlularının hiçbir şey olmamış gibi toplantı üstüne toplantı yapmaları anlaşılamıyor. Merkez İlçe Yönetimin Kurulunun toptan ne zaman istifa edeceği ise merak ediliy

 

Demokratik olgunlukta iyi bir sınav veremeyen Merkez İlçe yönetiminin ne zaman istifa edeceği konuşuluyor. Ak Parti kulisleri Merkez İlçe Başkanı Ahmet KUZU´nun partiye geçişinden bu yana gel gitlerle bir dönem geçirdiği ve seçim yenilgisinde de büyük payı olduğunu dile getiriyorlar.

Zamanın Başbakanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ı kent merkezinde eşekle protesto eden KUZU´ya sert tepki gösteren Ak Partililer, seçim yenilgisinde başta Hilmi BİLGİN olmak üzere Ahmet KUZU´nun yenilginin müsebbipleri olduğunu vurguluyorlar.

 Merkez İlçe Yönetim Kurulu´nun istifa edip, yeni bir yönetime yol açması gerektiğini dile getiren partililer, hiçbir şey olmamış gibi toplantı üzerine toplantı yapılmasına ise bir anlam verilemediği dile getiriliyor.

Ahmet KUZU´nun bundan birkaç ay önce görevden alındığı lakin Hilmi BİLGİN´in devreye girmesi ile sürenin dondurulduğu iddia edilirken, olası bir erken seçimde Hilmi BİLGİN ve Ahmet KUZU gibi isimlerin Sivas Ak Parti´yi başarıya taşıyamayacakları, olası seçime bu isimlerle gidilmesi durumunda seçim sonucunun 2-2-1 şeklinde ortaya çıkacağı yorumları yapılmakta.



Sefilix
12.07.2015 01:13:59
ne hezimeti valla büyük başarı. böyle vatandaşa böyle idare çok bile. bu idare ile vekil bile çıkartamaması gerek parti üç vekil almış. helal olsun adamlara. iyi çalışmışlar.

Nejat DEMİR
13.07.2015 01:46:20
Siyaset bütün kesimlerden oy bekler tıpkı ticaret gibi ancak şehrin merkezindeki ticaret erbabıyla dikilitaşındaki kenar mahallesindeki ticaret erbabını müşteri beklentisi ve fiyat uygulaması bir olmaz siyasettede benzer bir durum sözkonusudur. Bir partiyesöz gelimi Akpartiye şehrin merkezine doğru geldikçe destek azalır kenarlara gidildikçe destek artar fakat ne hikmetse diğer partiler gibi Akpartide kendisine destek veren kenarlarda yaşamını sürdüren çoğunlukla değil desteğin en az olduğu merkezde yaşamını sürdüren küçük azınlık tarafından yönetilmekte yönetmeye talip olduğu büyük çoğunluktan sa sadece söz hakkının kendisinde olduğu yönetimi için oy istemektedir. Akparti yönetim yapılanmasında belli bir kesimi açıkcası zengini merkezde yaşayanın yönetimi oluşturan görüntüsünden kurtulmalı oy desteğini hangi düzey ve kesimden alıyorsa yönetim oluşumunuda o çerçevede oluşturmalı geç kalmadan aksi takdirde örneği çok olan son kaçınılmaz olur. Bu son merkezde yaşayanlar için hiç sorun değil onlar yrni gelenide yönetirler. Ancak milletin iradesini ssmimiyetle temsil etmeye talip olan bir Akparti artık çokkk zor gelir. Millet uyuma Akpartine sahip çık.

yusuf kul
13.07.2015 10:21:23
seçimlerden önce akp ye 2 vekil şansı veriyordum onlar 3 çıkardılar.bence hem genelde hem de yerelde büyük başarı.herkes otursun oturduğu yerde yalnız az konuşsunlar

umut
14.07.2015 08:38:47
Merkez İlçe Yönetimi inş. hemen istifa eder veya ettirilir çok doğru tespitte bulunmuşsunuz Sivas Postası HİLMİ BİLGİN partiden gittiği zaman Sivas Ak Parti siyaseti düzelir yoksa çooooook zor dualarım bu yönde