Tarih: 08.09.2019 11:00

HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS eğitimde yeni bir döneme giriyor. Son 10 yıldır hantallaşan şehir eğitimine neşter vuruluyor. Eğitim yapılanmasında pürüzleri giderirken, çalışmayanların ayıklanması noktasında da önemli adımlar atıyorlar.

ORTAOKUL İdarecilerinden 13 tanesinin görevlendirmesinin iptal edilmesi yanı sıra yine soruşturmaların devam ettiği ve başarısız olanların öğretmenliğe döndürüleceği öğrenildi.

İLKOKUL İDARECİLERİ ve LİSE İDARECİLERİNİN de incelenmeye başlandığı ve kısa zamanda bu alanlardaki başarısızlıkların da önüne geçileceği bilgilerine ulaşıldı.

VALİLİK, SİYASET ve MİLLİ EĞİTİM´in ortak kanaati ile ?çalışmayanların arkasında kimsenin durmasına? müsaade edilmeyecek olması ise kamuoyunda memnuniyet oluşturuyor.

Haber merkezimize ulaşan bilgilerin bazıları ise şaşkınlık oluşturacak mahiyette. Bazı OKUL MÜDÜRLERİNİN eğitim öğretim yapmak yerine okulların adeta? ŞEBEKE? mantığı ile yönetildiği ve bu bilgilerin MİLLİ EĞİTİM´in elinde olduğu öğrenildi.

Bir takım okul müdürlerinin 4 er kişilik kumpas ekipleri kurarak görevi kötüye kullanıp ?çetevari? bir uygulamayı hayata geçirdikleri ve konu ile ilgili bilgi ve belgelerin İL MİLLİ EĞİTİME ulaştırıldığı ve CUMHURİYET SAVCILIĞI nezlinde de hazırlık yapıldığı öğrenildi.

SİVAS KAMUOYU, şehrin eğitim tarihinde hayata geçirilen objektif bu değerlendirme ve DEVLET İRADESİNİN ortaya konulmasının şehrin geleceği açısından çok önemli olduğuna vurguluyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —