HIZ KESMEYEN KUZU

HIZ KESMEYEN KUZU

Zamanın BAŞBAKANI Erdoğan'ı kent meydanında eşekle protesto ettirerek TÜRKİYE'de küçük düşürmeye çalışan irade şimdi de KUZU'yu her platformda neden koruyor?

SPHM

Ak Partinin 7 kurucu ismi arasında olan Abdüllatif Şener´in yolsuzlukları işaret ederek partisinden istifasından sonra kurmuş olduğu Türkiye Partisinin Sivas il başkanı olan ve eşeklerle zamanın Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan´ı ve Ak Partiyi yerden yere vuran açıklamalara imza atan Ahmet Kuzu partisinin beklentilerden uzak kalmasıyla gemiyi hemen terk ederek Yerden yere vurduğu Ak Partiye hiç bir şey olmamış gibi pazarlıklar sonrası katılmıştı.
Eşeklerle siyasete giren Kuzu´nun serüveni hem ticari hemde siyasi olarak yükselirken Mevcut Belediye Başkanı Bilgin´in vazgeçilmezi olmayı başardı.
Kuzu son olarak Özbelsan Genel müdürü olurken gak, adalet, enflasyon, vatandaş, açlık gibi söylemlerin siyasi argümandan öte olmadığı makam, koltuk ve paranın egemenliğini yerelde vatandaşa gösteren sima oldu.Şunu sormak gerek bu olanlar Ak Parti felsefesine uygun mu? BAŞKAN BİLGİN, bu kişiye neden sahip çıkmakta? 



Anahtar Kelimeler: KESMEYEN KUZU