Hızlı Tren Güzergahı Merkezde Olmalı

Hızlı Tren Güzergahı Merkezde Olmalı

STK´ların pek çoğu ?yemekten yemeğe koşarken?, şehrin önde gelenleri susarken,SİVAS´ın geleceği için adeta TEK KİŞİLİK BİR ORDU gibi mücadele eden Türk Ulaşım Sen Sivas Şube Başkanı Nurullah ALBAYRAK, HIZLI TREN GÜZERGAHININ yanlış olduğunu ve şehre bir Ç

 

SİVAS aylardır HIZLI TREN GÜZERGAHINI konuşurken, her ne hikmetse kimseden çıt çıkmıyor. STSO Başkanı Osman YILDIRIM ve Belediye Başkanı Sami AYDIN ikilisinin özel gayret ve çabaları ile şehir dışına kaydırılan YHT güzergahına en sert tepkiyi Türk Ulaşım Sen Sivas Şube Başkanı Nurullah ALBAYRAK gösteriyor.

Tren güzergahının mevcut yerine yapılması konusunda ısrar eden ALBAYRAK, Üniversite tarafına kaydırılması durumunda Üniversite ile Şehir arasında bir ÇİN SEDDİ vari duvarın oluşacağını dile getiriyor.

İsmet YILMAZ bulvarında da kot farkının sorun olduğunu dile getiren ALBAYRAK, VİYADÜKLER ve DOLGULAR ile birkaç metrelik yapay duvarın olacağı ve bunun da şehri ikiye böleceğini ifade ediyor.

KONYA, ESKİŞEHİR İSTANBUL gibi illerde hızlı tren güzergahının şehir merkezinde olduğuna vurgu yapan Albayrak, Sivas´ta da mevcut güzergahın modernize edilerek kullanılmasının akıl yolu olacağını dile getirdi.



serdar vatansever
5.06.2017 18:13:13
işin içinde rant var kardeşim. para var. kimse seni dinlemez. sen de otur sofraya pastadan payını al