İbrahim AYDIN Serbest

İbrahim AYDIN Serbest

MİT Tırları davasında, tanık olması gerekirken şüpheli olan ve PARALEL İHANET ŞEBEKESİ ile hiçbir bağı olmayan Sivaslı Vatanperver Paşa İbrahim AYDIN serbest bırakıldı.

 

MİT Tırları davasında, PARALEL YAPI´nın çemberi genişletip konuyu sulandırmak için kurban seçtiği vatanperver Tümgeneral İbrahim AYDIN´ın tahliye edilmesi adaletin yerini bulduğu yorumlarının yapılmasına neden oldu.
İstanbul 3. Sulh Ceza Hakimliği de Tümgeneral İbrahim Aydın´ın, "suç vasfının şüpheli lehine değişme ihtimali, eylemlerdeki rolü, şüpheliye yönelik delillerin büyük oranda toplanması"nı dikkate alarak tahliyesine karar verdi. Hakimlik, hakkında adli kontrol hükümleri uygulanmasına hükmettiği Aydın´a, yurt dışına çıkış yasağı koydu.

TANIK OLMASI GEREKİRKEN ŞÜPHELİ OLDU"

Avukat Bulut, müvekkili hakkında biri Ankara savcısı, diğeri daire başkanı olmak üzere iki telefon görüşmesi ve gizli tanık Alparslan´ın beyanları nedeniyle üç ayrı suçlama yapıldığına değindi. Telefon görüşmelerinin çalıştığı kişilerle yapmasının doğal olduğunu ifade eden avukat Ramazan Bulut, gizli tanığın beyanlarının ise yalan olduğunu vurguladı. Avukat Bulut, müvekkilinin MİT TIR´larına el koyma olayında pek çok hususu aydınlattığını ve tanık olması gerekirken şüpheli olduğunu belirterek tahliyesini talep etti.

 



Anahtar Kelimeler: İbrahim AYDIN Serbest
Bilen Adam
4.01.2016 15:49:07
Değerli Komutanım Tam Bir Osmanlı Paşasıdır 1 Yıl vatani Görevimi Paşamla Beraber Yaptım Kendisi Tam Bir Yiğidodur.Asla Makam Aracı Kullanmaz Sivas Plakalı aracıyla Gezer Sivilinde Asker bababasıdır. Bir Haksızlık Oldugundan Emindim. Allah Bu Komuıtanı ve Öğretmen Kardeişini Yetiştiren ana Babadan Razı Olsun..