Tarih: 05.05.2017 06:16

İhanet Yapısının Perdeleri Aralanıyor!

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas´ın karakutusu konumundaki Firari İmamı Veysel TIKAÇ´ın sırra kadem basarak yurt dışına çıktığı zannedilirken, asıl üst yönetici ismin ise son günlerde de basına yansıdığı gibi ?MAHREM İMAM?ların olduğu biliniyor.

Veysel TIKAÇ´ın Üniversite İMAM´ı olması yanı sıra, ?MAHREM İMAM?ın da danışmanlığını yaptığı ve şehri tanımasında etkin olduğu iddia edilmekte.

Haber Merkezimize gelen bilgiler ise çeşit çeşit olmakla birlikte özellikle Sivas Bölge İmamı M. K ile O.ÇITAK´ın FETÖ içinde üst bir seviyede olmalarına rağmen ?MAHREM İMAM? olmadıkları, Mahrem İmam´ın ise daha üst bir isim olduğu ve direkt FETÖ Lideri ile direkt görüştüğü iddia edilmekte.

Özellikle SULTAN MURAT KOLEJİ ve EĞİTİMCİLER DERNEĞİ´nde birer tane kabul odasının olduğu ve bu mahrem İMAM´ın, ?MÜTEVELLİ? diye tanıtıldığı iddia edilmekte.

FETÖ mensubu öğrencilerin bile MAHREM İMAM´ı tanımadıkları iddia edilirken, özellikle MAHREM İMAM´ın, Eğiğtimciler Derneği ağırlıklı görev yaptığı ve mekanının orası olduğu sanılmakta.

Haber Merkezimize gelen kırık dökük bilgilerin bir tuhafı ise şu şekilde. FETÖ Mahrem İMAM´ının ?EĞİTİMCİLER DERNEĞİNE? maç izlemeye gelen harici insanları özellikle takip ettiği hatta, orada bulunan bir gizli kamera ile katılımcılar hakkında bilgiler aldığı yönünde.

Gölge İMAM ve Ser Rehber´e il dışına çıkınca vekalet verdiği haber merkezimize ulaşırken, özellikle İL İMAMI ile görüşmesini SULTAN MURAT KOLEJİNDE gerçekleştirdiği belirtilmekte.

2013-2014 yılları arasında Sivas´ta ikamet eden MAHREM İMAM´ın çok üstün yetkilere sahip olduğu ve yaklaşık 2 yıl İç Anadolu Bölgesi sorumlusu olduğu da iddia edilmekte. FETÖ Lideri ile aracısız direkt görüşme yetkisine sahip MAHREM İMAM´ın eşinin de SİVAS´ta FETÖ´ye ait bir ?ANAOKULU? nda bayanlara yönelik özel hizmetlerde bulunduğu iddia edilmekte.

Dersanalerin kapatılmasına yönelik adımların da bir ekip tarafından özel masaya yatılıldığı bilinirken, özellikle Devletin eğitimdeki gücünü zaafa uğratıp, halkı yeniden dershane özlemine dahil etmek amacıyla Sivas 2014  okul müdürü ve müdür yardımcıları görevlendirmesinde FETÖ´nün büyük uğraş verdiği vurgulanmakta.

Fetö Firari İmamı Veysel TIKAÇ´ın 5 kişilik özel bir komisyon kurarak, kendilerinden olmayan okul idarecileri belirlenmesinde aktif alan çalışması yaptığı iddia edilmekte.

Eğitimciler Derneğine kamp kuran 5 kişilik ekibin, okul idarecisi görevlendirmelerinde özellikle okullardaki vasıfsız ve beceriksiz isimlerin görevlendirmelerine ses çıkarmadıkları hatta vasıfsız isimleri destekleyerek listenin Ak Parti içinden kolay onay almasının önünü açtıkları iddia edilmekte.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —