İHRAÇ ŞAMPİYONLARI KAZANIR MI?

İHRAÇ ŞAMPİYONLARI KAZANIR MI?

İl Başkanı adayıyım. İl Başkanı olacağım derken, ters köşe yapılarak partiden kesin ihracı için çalışılan ve Ak Parti Genel Merkezine kesin ihraç olarak dosyası gönderilen Toraman´a soğuk bir duş yaşattılmıştı. Daha sonrasında ise İl genel meclis başkanı

 

Ciddi ciddi il başkanı olacağına inanan Toraman böylece midyata pirince giderken evde ki bulgurdan da olmak üzere olup, Sivas´tan siyasi ihraç uzmanlarınca verilen kesin ihraç kararına ait dosya Ankara AK Parti genel merkezine ulaşmış sonucu merakla beklenmekte.

Sivas İl disiplin kurulu, Sami Aydın´ın ve Osman Yıldırım´ın, AVM´den aile şirketi ortağı olan perdeci Mehmet Özkaya´nın ve Belediye Başkanı Sami Aydın´ın, Toraman hakkında partiye verdikleri şikayet dilekçeleri sonrası aldıkları kesin ihraç kararını Ak parti genel merkezine gönderdi bile.

Bu süreçlerin ardından Toraman bırak İl Başkanlığına aday olmayı salonun içine dahi giremedi. İddialara göre Toraman delege listesine imza atıp delege kartını alarak salona girecekti. Fakat delege listesinden de Toraman´ın adının silinmiş olması Siyasi ihraç uzmanlarının başarılı operasyonları ile engellenmiş oldu.  Siyasi İhraç uzmanları Toraman´ı salona sokmadılar. İddialar bu yönde. Böyle şeyler CHP de yaşanır diyerek siyasi ahlakı savunan AK Partide yaşanmış olması akıllarda birçok soru işareti bıraktı. Ak Parti içinde de böyle oyunlar olduğu ilimizde yaşanan bu olayla ortaya çıktı. Belki genel kurula gitse idi yumruklanması da an meselesi imiş.

Hala kesin ihraç edilecek gözü ile bakılan Toraman´ın akibeti ise merak konusu. Genel merkeze aylar önce Sivas İl Disiplin tarafından gönderilen dosyanın neden karara bağlanmadığı ise bilinmiyor. Belli ki hazırlanan dosyada neler var neler. Kamuoyu yaşanan bu olaylardan sonra "Eleştirmek senin neyine sayın Toraman." diyor.

Ak Parti merkez disiplin kurulunun Sivas Disiplin kurulu kararını onaylayıp onaylamayacağı henüz neticelenmiş değil.

Belli ki Köy köy belde belde gezmek para etmiyormuş?

Gençlik kolları başkanlığı yapmak hiçte önemli değilmiş.

Ak partinin sınavlarında sivas birincisi olmak da  önemsizmiş.

Kesin ihraç kararıyla Genel Merkeze gönderilen dosyanın bugün yarın karara bağlanması bekleniyor. Kesin ihraç gözüyle bakan ve el yazısı şikayetleriyle imzalayanların aksini düşünmedikleri bilinirken yine siyasi geleceklerinde önemli bir rakibi saf dışı etmiş olacaklar.

Toraman´a dosyayı hazırlayıp kesin ihraç dosyasını genel merkeze gönderenlerin, ihraç sopasını gösterdikleri İl Genel Meclis başkanı ve bir kaç meclis üyesi ile ilgili dosyaların hazırlanıp hazırlanmadığı merak konusu. Gözler AK Parti Genel merkezinden çıkacak kararda. Ya Siyasi İhraç Uzmanları kazanacak, ya da bunların karşısında tek başına Toraman.



Anahtar Kelimeler: İHRAÇ ŞAMPİYONLARI KAZANIR
hasan
9.03.2018 10:48:46
BU PERDECİ NE İŞ SESSİZDEN YÜRÜYOR KAFASINA GÖRE ŞAHSA ÖZEL İMAR UYGULAMASI YAPTIRIYOR DİYE SÖYLENİYOR.ÖZEL İDAREDEN UYGUN FİYATA ALDIĞI ARSA YA DORUMU ACABA

Nejat DEMİR
12.03.2018 20:37:10
TORAMAN KARDEŞİMİZ YILLARDIR GECESİYLE GÜNDÜZÜYLE PARTİYE YÜREĞİYLE EMEK VEREN KIYMETİMİZDİR. TORAMAN VE BENZERLERİNE HAKSIZLIK YAPMAK PARTİYE HAKSIZLIKTIR.