Tarih: 23.09.2018 21:35

İl Teşkilatı Halkın İçinde!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI son yılların en hareketli dönemini yaşıyor.Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın tam desteğini alarak Onu şehirde temsil eden AKSU, kronikleşmiş pek çok konu hakkında da bilgi topluyor.

Koltuğa oturur oturmaz, pek çok şikayet ile karşılaşan AKSU´nun, bu şikayetlerin şehir menfaati yönünde çözümü noktasında insiyatif alarak harekete geçmesi olumlu bulunuyor.

AKSU´ya özellikle ?BÜROKRASİ? de çalışmayanlar ile ilgili yoğun bilgi akışının sağlandığı ve CUMHURBAŞKANINI şehirde temsil eden siyasi bir isim olarak AKSU´nun buna müsaade etmeyeceği bilgilerine ulaşıldı.

Genel seçimlerde 20 puana yakın merkezde oy kaybı olduğu ve bu oy kaybının yeniden toparlanması noktasında, Hakan AKSU´nun oluşturduğu sinerjinin işe yaradığı ve yeniden halkın teveccüh göstererek kaybolan oyların toparlandığı  gözlemleniyor.

Siyasi faaliyetler yanı sıra, sosyal sorumluluk içeren her etkinlikte parti teşkilatı ile yer alan AKSU´nun, Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın işaret ettiği ?halkın içinde halk ile birlikte olun? düsturu doğrultusunda hareket etmesi ise olumlu bulunuyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —