İL Teşkilatı Yeniden Sahnede

İL Teşkilatı Yeniden Sahnede

Başkan ERDOĞAN´ın tam desteğini alarak şehirde AK PARTİ´yi temsil eden İl Başkanı Hakan AKSU, yeniden parti içi canlanmayı sağladığı için takdir ediliyor.

SPHM ÖZEL HABER

Uzun zamandır, adeta durağanlığı yaşayan Ak Parti İl Teşkilatı, yeniden ilgi odağı olmaya başladı. Başkan ERDOĞAN´ın teveccühünü alarak şehirde AK PARTİ İL BAŞKANI olan Hakan AKSU, kısa zamanda ekibini kurarak çalışmalara başladı.

SİVASLILAR, AKSU´nun il Başkanı olması akabinde akın akın tebrik ziyareti için partiye akın ederken, bu heyecan ve kıpırdanmanın partinin ilk kurulduğu yıllardaki heyecanı hatırlattığı yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Çalışma ekiplerinde titiz bir siyasi yapı kuran AKSU´nun ilçeler, köyler ve mezralara kadar giderek, halkla iç içe olmayı hedeflediği biliniyor.

Ak Parti İl Teşkilatında yaşanan bu heyecanın, MART yerel seçimlerde önemli bir ivme yakalayacağı yorumları yapılıyor.

Hakan AKSU´nun, genç, enerjik, anı anında hareket kabiliyeti içinde olması ise ?ÇALIŞMAMA ÜZERİNE BİR DÜZEN KURAN BÜROKRASİYİ? ise korkuttuğu haber merkezimize gelen bilgiler arasında.

Çalışmadan, üretmeden günü kurtaran kurum yöneticilerinin, çalışıyor imajı vermek için dosya hazırladıkları ve bu dosyalar ile yanıltma yapma girişimi içinde olmaları ise komik bulunuyor.

BAŞKAN ERDOĞAN´ın tam desteğini alarak partiyi şehirde en üst noktaya çıkarmak için yoğun çaba sarf eden AKSU´ya ise SİVASLILAR´ın desteğinin tam olduğu gözlemleniyor.



Anahtar Kelimeler: Teşkilatı Yeniden Sahnede