İL KONGRESİ TAMAMLANDI

İL KONGRESİ TAMAMLANDI

AK PARTİ Sivas İl Teşkilatı Olağan Kongresi yapıldı. Hakan AKSU Ak Parti’nin 2023’e kadar SİVAS işleyişinden sorumlu olacak.

SPHM

AK PARTİ İL KONGRESİNİ yaptı. TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet YILMAZ ve şehir siyasetinin önemli isimlerinden Habib SOLUK’un da iştirak ettiği kongrede AKSU ikinci defa başkan seçildi.

AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz; “Yeni dönemde görev alacak kardeşlerime üstün başarılar diliyorum. Siyasetin öznesi millettir. Siyasette söz de karar da millettedir. Demokraside talimatı millet verir. Beklentisi, arzusu, talebi karşılanması gereken de millettir. AK Parti iktidarları bu güne kadar bu esas doğrultusunda hareket etti. Aksi olsaydı girdiği seçimleri kazanamazdı. Bundan sonra da aynı doğrultuda devam edeceğiz. Aziz kardeşlerim siyaset kendinizi iyi anlatmaktan öte milleti iyi anlamayı gerektirir. Tüm AK Parti teşkilatları olarak bunu siyasetin temeli olarak görüyoruz. Herkesi daha iyi anlamaya, daha fazla kucaklamaya çalışacağız. Siyaset elbette bir rekabettir ancak bir kavga ve çatışma değildir. Kardeşliğimizi pekiştirecek her çalışmanın yanında; kardeşliğimize zarar verecek her söylem ve eylemin de karşısındayız. ..“ dedi.

 



Anahtar Kelimeler: KONGRESİ TAMAMLANDI