Tarih: 03.12.2021 12:30

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ İNCELEMELİ!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

Şehrin tek özgür gazetesi SİVAS POSTASI'na her gün onlarca ŞİKAYET VE İHBAR YAĞMAYA devam ediyor. En son gelen şikayetlere göre, "Sivas Genel acil de çalışan sağlık çalışanlarına mobbing yapıldığı iddia ediliyor.Hastanenin Baş hemşiresinin bir tane yardımcısı var iken Genel acil sorumlusunun iki tane yardımcısı olduğu iddiaları geliyor.

Resmi olarak da olmaması gerekirken iki tane yardımcı olup olmadığının İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ tarafından incelenmesi beklenirken, böyle bir uygulama varsa kanuni durumu nedir deniliyor.

Genel Acil Servisi Yardimcilari, sorumlularından aldığı destek ile nobet tutan meslektaşlarına mobbing ve adaletsizlik uygulandığını belirten ismini açıklayamayan şikayetçiler, labaratuvarin çalışması gereken Kan gazını Hemsire Yonetmeliginden olmadi halde Genel Acil Servisi hemsirelerine mobbing ile baktirdıklarını söylüyorlar.

Genel Acil Servisi sorumlusu ......'nın bu pandemi de sevdiklerinden uzakta kalan Genel Acil Servisinde çalışan hemsireler sorumlunun yönetmelikte olmadığı halde nöbet değişimine sınır getirmesi çalışan hemşirelerin yeteri kadar morslini bozduğu vurgulanırken, Pandemi sürecinde canla başla çalışıp sevdiklerinin ve kendi canlarını hiçe sayan bu hemşireler bu mobbing tarzı moral bozma çalkışmalarını hak etmedikleri belirtiliyor.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜN konunun doğru olup olmadığı hakkında bir inceleme başlatarak, söz konusu iddiaları kamuoyu adına aydınlatması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —