İLAHİYATÇILAR ŞOKTA!

İLAHİYATÇILAR ŞOKTA!

ÜNİVERSİTE deki her alanda var olmaya hevesli İlahiyat hocalarının TIP DEKANLIĞI hayalleri suya düştü.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ´nde yaşanan görev değişimleri mercek altında. Hilmi ATASEVEN´in Rektör yardımcısı  olması akabinde AHMET ALİM´in de bugün itibariyle TIP DEKANLIĞINA atandığı öğrenildi.

ÜNİVERSİTE halk nazarına hastane boyutuyla bilinirken, hastaneden anlayan TIP KÖKENLİ bir hocanın neden atanmadığı ise sorgulanıyor. Onca TIP hocası orada dururken, BİYOLOG Ahmet ALİM´in hangi liyakat kriterine göre atandığı ise merak konusu.

Diğer yandan Prof.Dr.AHMET ALİM´in atanmasının İLAHİYAT HOCALARI arasında homurtulara neden olduğu bilgilerine ulaşıldı. Hemen hemen her konuda bilgi sahibi olan ve her boş makamı umutla bekleyen İLAHİYAT CAMİASININ, bir DEKANLIK beklentisinin de boşa çıktığı gözlemleniyor.



Anahtar Kelimeler: İLAHİYATÇILAR ŞOKTA
Kargocu
28.05.2019 20:48:07
Sivas cumhuriyet üniversitesi bitmiştir.Cekin gidin diye mi yapıyorsunuz. Hekimler olmadan olur bu üniversite Ahmet alımsız olmaz.Secimin kritik adamı bir bilseniz secim sürecindeki kulislerini. Bu görev az dersiniz.

Ahmet Okur
29.05.2019 09:45:08
Brütüs gibi adam böyle dost düşman başına anlatıldığına göre bir o kadar yumuşak nazik biri ama özelliği brütüs yüzüne gülüp adamı arkadan bıçaklıyor. Hemide en yakın olduğunu sandığın kişileri. Hayrını görsünler

beyaz önlük
4.11.2020 12:33:45
Bu üniversite nereye gidiyor. Allahını seven biri dur desin. Rektör ilahıttçı, rektör yardımcısı ilahiyatçı genel sekreter ilahıyatçı sözde tıp çı sipariş rektör yardımcısı hilmi ataseven vicdanın rahat mı. Hem sen yekbaş efendiye nasıl tahammül edeceksin. Sözün özü şu. Sivastan nefret eden birileri düğmeye bastı. Ancak buranın batmasını isteyen birileri bunu yapar. Bir sözümüz de tıpçılara bu durumu nasıl kabullenirsiniz. Sizin hiç mi derneğeneğiniz mesleki odanız yok. Bu atama bidiğimiz kadarıyla tıp ın akredistasyonun düşmesini de sebep oluyormuş.