İLÇE ŞOKTA!

İLÇE ŞOKTA!

SİVAS´ın en çalışkan BELEDİYE BAŞKANLARINDAN biri olan Necmettin MERMER´in yeniden aday gösterilmemesi şok etkisi yaptı. İLÇEYE önemli bir ufuk çizen ve bu ufuk minvalinde bir birinden güzel projeleri hayata geçiren MERMER, zarif bir insan olmanın ötesind

SPHM ÖZEL HABER

Yolları çamurlu olan, hiçbir sosyal donatısı olmayan ilçeye, adeta 5 yılda 50 yıllık hizmet yapan Altınyayla´nın başarılı Başkanı Necmettin MERMER´in yeniden aday gösterilmemesi, ALTINYAYLA başta olmak üzere SİVAS´ta en çok konuşulan konu oldu.

Yeni binalar, park alanları, sosyal donatılar, hamam, düğün salonu, araç gereç başta olmak üzere İLÇE ve köylerini SİVAS ve ŞARKIŞLA´ya gitmek yerine İLÇEDE tutarak ekonomik kalkınmayı sağlayan Necmettin MERMER´in başarıları, diğer belediyeler tarafından da örnek alınıyordu.

Geçtiğimiz gün kamuoyuna yansıyan aday isimleri arasında MERMER´in olmaması ise ALTINYAYLA ve yöresinde, soğuk duş etkisi oluşturdu. Konuyu duyan pek çok insan, asırlık bir darbı mesel olan ? çok çalışanın harcı arpa ekmeğidir? sözünü söyleyerek, çok çalışan insanların maalesef takdir edilmediğinin sitemlerini yansıttılar.



Anahtar Kelimeler: İLÇE ŞOKTA
Yalşar RENDE
7.01.2019 10:27:11
İşte bu haber on numara

Haydar MERMER
9.01.2019 21:00:32
Hakkımız helal değildir !!! Nankörlere, hasedlere, fesatlara, yalancılara, müfterilere, mürailere hakkımız helal değildir. Başarıyı cezalandıranlara hakkımız helal değildir. Kah sürüne sürüne, kah koşa koşa; her daim ve her şartta; peşinden gittiğimiz Liderimizden aldığı yetki, makam ve emanete ihanet ederek; Partimizin " Adalet " sıfatını yok edenlere hakkımız helal değildir. Hizmeti, gayreti, muvaffakiyeti görmek istemeyen kalbi kör, idraki kör, irfanı kör olanlara hakkımız helal değildir. Bu haksızlığın bin katı, tek şahsımıza yapılsa belki helal ederdik de, tarihinde ilk kez talihi gülen, şansı yaver giden Altınyayla´mızın cezalandırılmasına hakkımız helal değildir.