İNCE, Aday Adayı

İNCE, Aday Adayı

Mevcut Belediye Yönetiminin, yapılan bütün kamuoyu araştırmalarında başarısız olması yeni aday adayların sahneye çıkmasına neden oluyor. Genç, dinamik ve şehre dair düşünceleri olan Mimar Serdar İNCE´de aday adayı olduğunu açıkladı.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS sosyal ve siyaset camiasının tanınmış iismlerinden Yüksek MİMAR İNCE, aday adaylığını açıkladı. Şehirde tanınan ve bilinen Mimar İNCE´nin genç ve enerjik yapısının belediyede kabuk değişimini hızlandıracağını dile getiren pek çok insan, İNCE´nin iyi bir ekip kurması ile başarılar ortaya koyacağını dile getiriyorlar.

Mimar İNCE başvurusunu İl Başkanı Hakan AKSU´ya vererek resmi sürece dahil oldu. Şehir kamuoyu tarafından yakından tanınan İNCE´nin, projelerini ve ideallerini pek çok ortamda anlatacağı öğrenildi.

Serdar İNCE Kimdir?

1978 yılında SİVAS´ta doğdu.Selçuk Üniversitesi MİMARLIK FAKÜLTESİNDE LİSANS ve Yüksek Lisansını tamamladı.2009-2011, 2011-2013 ve 2015-2017 tarihleri arasında TMMOB MİMARLAR OdasıSivas Tem. Başkanlığı yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesini ziyaret ederek meslek onurunu zedeledi diye  haksız yere görevden alındı.

2011-2014 tarihleri arasında SİVAS KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA KURULU Üyeliği yaptı.2016 yılında kent konseyi başkanlığı seçildi pek çok sivil insiyatifte önde görevler aldı.

Yüksek Mimar olarak olarak SİVAS´ta görev yapan İNCE evli ve 3 çocuk babasıdır.



Anahtar Kelimeler: İNCE Aday Adayı