İnsanı İDDİASINDAN Vururlar!

İnsanı İDDİASINDAN Vururlar!

SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi İLAHİYAT FAKÜLTESİ hocaları, ?hakkaniyet ve liyakat? üzre bir duruş göstermediklerinden dolayı eleştiri alıyorlar. Özellikle alanları olmadığı halde bazı fakültelere Dekan olan İLAHİYATÇI kardeşlerin, her şart ve durumda diğe

 

SPHM ÖZEL HABER

Konuşmalarında, vaazlarında, ikili sohbetlerinde ?hakkaniyet, kul hakkı, liyakat? gibi güzel değerlere vurgu yapan pek çok İlahiyatçı hocaların, uygulama noktasında bu erdemleri dikkate almadıkları gözlemleniyor.

Cumhuriyet Üniversitesinde bazı DEKANLIKLARA alanları olmadığı halde görevlendirilen veya görev alan İLAHİYATÇI kardeşlerin, boş olan veya boşalan her yere başvurmak için yoğun kulis yapmaları ise ibretle takip ediliyor.

Erdem, kul hakkı, liyakat, ehliyet, işin erbabı gibi büyük büyük laflar eden İLAHİYATÇI kardeşlerin, bu iddialarının yaptıkları uygulamalar ile yerlere indiği yorumları yapılıyor.

Büyük düşünür İsmet ÖZEL´in ?İNSANI İDDİASINDAN VURURLAR? sözünü, İlahiyat camiasının yeniden okuyup aynaya bakmalarının faydalı olacağı vurgulanıyor.

 



Anahtar Kelimeler: İnsanı İDDİASINDAN Vururlar