Tarih: 28.06.2018 07:44

İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

Kamu kurumlarının başında bulunanların, insan yararına iş ve iştigal ile hareket etmeleri zaruri iken, TARIM MÜDÜRLÜĞÜNDE yaşanan keyfiyet eleştiriliyor. Geçtiğimiz yıl SİVAS POSTASI´nın gündeme getirdiği mobbing ve haksızlıklar akıllarda yerini koruyor.

Kurum çalışanı EROL YAVANOĞLU´nun yaşadığı haksızlıkları ve mobbing yargıya taşınıp hak arama savaşları bu sutunlardan okurlarımıza sunulmuştu.

4857 sayılı kanununun 30. Maddesine göre işe geri dönen YAVANOĞLU, KEYFİ BİR UYGULAMA ile İLÇEYE VERİLDİ.

Tarım Bakanlığı atamasını merkeze yaptığı halde, İL TARIM Müdürü YILDIZ´ın eski yaşananları unuturcasına YAVANOĞLU´nu ilçeye adeta tecrite gönderdiği iddia ediliyor.

Hakkını arama uğraşı veren Erol YAVANOĞLU´na İl Müdürü Seyit YILDIZ´ın ?bak seni AKINCILARA sürerim? demsi ise burası dağ başı mı dedirten cinsten.

Bir çalışanın uğradığı mobbing İl Müdürü tarafından araştırılıp hak gasbı giderilmesi gerekirken, İLÇEYE verilip oradan da daha uzak bir ilçeye sürülme tehdidi ise şaşkınlık oluşturdu.

SİVAS POSTASI GAZETESİ bu konunun peşini bırakmayarak, günbe gün gelişmeleri kamu yararına ve adalet erdemi gereği okurları ile paylaşmaya devam edecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —