İRFAN Aranıyor!

İRFAN Aranıyor!

BELEDİYE´nin her ay düzenlediği ?İRFAN MECLİSİ?nde bu ayın konuğu Vekil Hilmi BİLGİN idi. Aylardır ?İRFAN?ı arayan Belediyenin, İrfanı ne zaman bulacağı merak ediliyor.

 

SİVAS BELEDİYESİ´nin organize ettiği İrfan Meclisi bu ay yine gerçekleşti. Sıcak ve samimi bir ortamda evlerindeki ?tuzlarının kuruluğu? ile bilinen pek çok isimin, takım elbise ve kravat düzeni içerisinde ?gelinlik kız gibi amirlerinin önünde süzüm süzüm süzülmeleri? dikkatlerden kaçmadı.

İrfan MECLİSİ´nin bu ayki konuğunun ise Vekil Bilgin olması dikkatleri bu toplantıya çevirdi.

Toplantıda ?İRFAN?ın aranmasının ise bu hafta da devam ettiği gözlemlendi. Konuşmacılar konuşurken, katılımcıların ara ara dalgınlıklar içinde ?bedenleri orada olup ruhlarının ise başkaca âlemle gittiği? yüz okuma bilenlerce dile getiriyor.

YÜZ ve DÜŞÜNCE okuma sanatının ustasına bu toplantının analizini yaptırdığımızda ilginç tahminlerin ortaya çıkması şaşkınlık oluşturdu.

Katılımcıların ?Düşüncelerinden? geçenlerin şu şekilde olduğu ?TAHMİN? ediliyor.

 YÜZ ve DÜŞÜNCE OKUMA TAHMİN DEĞERLENDİRMESİ:

Hilmi BİLGİN: Oh be nasıl bak, bu şehirde ben konuşur benim dediğim geçer. Her ne kadar ZİYA ŞAHİN´i indiremesem de gün ola harman ola. Bak SAMİ BAŞKAN nasıl da heyecanlı heyecanlı davet etti beni?

 Sami AYDIN: Hilmi BEY´in gelmesi iyi oldu. Ne olur ne olmaz. Belediye eksiklerini büyük ihtimal tespit ediyor. Yukarıya bildirebilir. Bağlantıları güçlü. Hilmi Bey´i hoş tutmalıyım.

 Ziya ŞAHİN: Allah´tan Bakan Bey yanımda, yoksa oturtmazlar İL BAŞKANLIĞI´nda beni. Rabbim şükür sana. HOROHON´dan İl Başkanlığına.

 Ahmet KUZU: Türkiye Partisi geçmişimi bir türlü silemedim. Şu ?eşekli? protestoyu kim aklıma düşürdüydü Allah kahretsin. Vekilim Hilmi Bey olmasa, koymazlar beni Merkez İlçede.Önümüzdeki dönem Meclis´te olmalıyım. Üye kayıtlarını yeniledik. Yaz geliyor düğün salonu dolmalı?

 A.CEYHAN: Allahtan Başkan yardımcısıyım. İnşallah Sami Bey, bişey yapamadığımı çakmaz. Çaksa ne olacak. Başkan Yardımcısı olacak kim var etrafında?

 H.KARAMAN: Başkan beni görmeli burada. Belediyeye bir katkım yok ama olsun Başkan Yardımcısıyım. En azından ilk göreve başlar başlamaz Ali İZGİ ile LUNAPARK denetledik.

 Şaban KAYA: Özbelsan´da ben olmadan olmaz. Vekilim ama olsun. Kahretsin bir ÜNİVERSİTE bitirseydim göreydiniz beni. Sami BEY bensiz yapamaz. Ben ?sır katibiyim?. Allahım ailemin tamamını işe yerleştirme imkanı ver?

 Belediye Birim Müdürleri: Başkan inşallah burada olduğumuz fark eder. Boşuna mı giydik ütülü takım elbiseleri.Başkanım gör bizi.Biz buradayız..Sohbet filan önemli değil. Maçı filan bıraktık geldik. Yeter ki sen gör bizi?Başkanım buradayız!.. Başkanım buradayız!..



Anahtar Kelimeler: İRFAN Aranıyor