Irmağın Ötesinde Neler Oluyor?

Irmağın Ötesinde Neler Oluyor?

Cumhuriyet Üniversitesi´nde yeni atama ve görevlendirmeler devam ediyor. REKTÖR´ün Vakıflar Yurdundan arkadaşı olan bir ismin de Üniversiteye geçtiği bilinirken, hastanede etkin görevi olduğu varsayılan her şart ve durumda var olan bu yeni ismin, hastaney

SPHM ÖZEL HABER

Irmağın ötesi şehrin gündeminde. Görev süresi ilerleyen yeni yönetimin ?biz sekiz yıllığına geldik? diye karar mercilerinin kararlarını ipotek altına alma yönündeki tutum ve davranışları eleştiri alıyor.

Onun yanı sıra bir takım ?eş dost? kayırmacılığında da sınır tanınmıyor. Rektörün akrabalarına tanıdığı ayrıcalıklar ulusal ve yerel basında aylar önce yer alırken, yeni bir tuhaf durum ise konuşulmaya devam ediyor.

Yakın arkadaş, eş dost ve dernek klanına ait olanları üstün bir maharet ile ırmağın ötesine toplayan Rektörün, son demde VAKIFLAR YURDUndan  arkadaşı olan ve bundan önce bir telefon shop işi ile iştigal eden Hikmet ERDEM´i üniversiteye taşıdığı bilgilerine ulaşıldı.

Vakıflar Yurdunda İzzet Müdür ile Bekçi Gazi´nin kapı önü sohbetlerinde omuz omuza dinleme modunda olan Rektör ve arkadaşının, yeni dönemde üniversitede birlikte olmaları kamuoyu tarafından dikkatle gözlemleniyor.

Yeni görev alan Hikmet ERDEM´in hastanenin her zerresinde boy göstermesini görenler, ? bu isim yoksa yeni CEO? mu ? ironilerini yapmaya devam ediyorlar.

Hatta bazı iddialar ise çok çarpıcı. 4 yıllık fakülteyi bitirmeye ahd etmiş olan ERDEM´in gelecekteki olası rektörlük seçimlerine aday olabileceği dilden dile dolaşıyor.

Akraba, arkadaş, dernek üyesi gibilerini üniversiteye kazandırmakta üstün başarı ve beceri gösteren rektörün, Üniversitenin akademik başarısı konusunda da üstün bir gayret gösterip göstermediği merak konusu...

Bulduğu her dergide yazı yazma gibi bir hasleti bulunan Rektörün ise uzun zamandır yeni yayın ortaya koymadığı en kısa zamanda ?kul hakkı ve liyakat? üzerine bir kitap kaleme alarak, şehir kamuoyu ile paylaşması arzulanıyor.