İŞGÜZARLIĞA GEREK YOK!

İŞGÜZARLIĞA GEREK YOK!

Numune Hastanesinde özellikle KALP Bölümünde hastalar için aciliyet taşıyan bazı cihazların arızalı olduğu ve gelen kalp hastalarının başka hastanelere sevk edildiği ortada dururken, bu sorunları çözme becerisi gösteremeyen BAŞHEKİMLİĞİN geçtiğimiz günler

SPHM ÖZEL HABER

Hastaların daha iyi tedavi olmaları noktasında ivedi bir gayret ve beceri içerisinde olması gereken Sivas Numune Hastanesi, bu gayretten haberi olmadığı için eleştiri alıyor.

KALP hastaları için aciliyet taşıyan bir cihazın arızalı olduğu ve gelen hastaların Cumhuriyet Üniversitesine sevk edildikleri haber merkezimize ulaşırken, bunların çözümü noktasında ne yapıldığı ise bilinmiyor.

Bütün bunlara rağmen geçtiğimiz günlerde bir YÖNETİCİ´nin rahatsızlandığı ve bunun üzerine işgüzarlık eden Başhekim Ertan TEMİZÖZ´ün 2 doktoru oraya gönderdiği öğrenildi. Serum takmak için oraya giden hekimleri o YÖNETİCİ´nin doğru bir davranış olarak geri gönderdiği ve SERUMUN hastanede takıldığı bilgilerine ulaşıldı.

O yöneticinin doğru davranışı sayesinde SİVAS´ı TÜRKİYE gündemine taşıyacak bir SKANDALA da mahal verilmemesi olumlu bulundu.

Dr. Ertan TEMİZÖZ´ün bu tür şahsa ait uygulama teşebbüsüne bir daha itibar etmemesi ve bütün hastaların eşit olduğu ilkesini içselleştirmesi bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: İŞGÜZARLIĞA GEREK