İSİM Önemli!

İSİM Önemli!

AK PARTİ SİVAS İL Başkanı bu günlerde belli olacak. 24 Haziran seçimlerinde yaşanan oy kaybını telafi ederek yerel seçimlere güçlü girmeyi planlayan SİVAS teşkilatı,yeni başkan akabinde sahaya inerek halk ile bütünleşecek.Görevlendirilecek ismin şaibeye b

 

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS AK PARTİ İL BAŞKANI bu günlerde belli olacak. Ak Partinin SİVAS´ta yaşadığı oy kaybı nedeniyle titiz bir eleme yapılacağı bilgisine ulaşılırken, güçlü ve donanımlı bir il başkanı seçimi akabinde, BELEDİYE BAŞKANI adayının da belirleneceği biliniyor.

Ak Partililer, şaibeye karışmamış, dürüst, genç bir ismin toparlayıcı olacağı ve bu enerji ile yerel seçimlerde daha başarılı olunacağı görüşlerini dile getiriyorlar.

SİVAS İL BAŞKANI olacak ismin, partide birlik bütünlüğü sağlama yanı sıra Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın bahsettiği ?gönüllere girin? ilkesini de hayata geçireceği belirtiliyor.

Birkaç günde, belirlenecek ismin ortaya çıkması sonrasında, yerel seçim stratejisinin de ortaya konulacağı öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: İSİM Önemli
Celal Irmak
22.07.2018 23:02:52
Akpartide il başkanı olarak Musa Emmioğlu olacakmış deniyor. Bakandan istemiş bakanda tamam demiş. Musayla isayla olmaz bu işler adamı küstürdüler ama ikna ederlerde getirirlerse bu işin bir numaralı ismi şuan MURAT TORAMAN. inşallah o olurda sivas biraz düzene girer. Onun zamanındaki partiye bak birde şimdiki partiye. Yazık erdoğana gerçekten

agah koçer
23.07.2018 15:41:42
Ak Partinin İl başkanı aramasına gerek yoktur.Şu an bu görevi layıkıyla yürüten Abdülkadir DEMİREL Sivas Halkının uzun dönemdir görmek istediği liyakatte bir il başkanıdır.Şaibesiz,mütevazi,milleti merkeze alan bir anlayışın temsilcisi olarak Ak Parti Genel Merkezi eğer başka bir aday arıyor ise bu şehre yazık eder ve bunun faturasını da 24 haziran seçimlerinde gördüğü gibi yerel seçimlerde de daha büyük bir oy düşüşü ile öder.Milletle inatlaşarak siyaset yapılmaz.Ak parti Sayın Cumhurbaşkanımızın yönetim anlayışını maalesef teşkilatlarda yanlış tercihlerde bulunarak,milletle inatlaşma boyutuna taşımıştır.Bu şekilde giderse Sivas Yerel seçimlerde Belediyeyi MHP´ye kendi eliyle hediye edecektir.Şu an metal yorgunluğu Ak Parti teşkilatlarında giderilememiş aksine metal yorgunluğu çürümeye dönüşmüştür.Belediyelerdenetimsizliğin,kontrolsüzlüğün merkezleri haline gelmiştir.Vatandaş bu durumu engin sağduyusu ile yakinen takip etmektedir.Bu soruna neşter vuracak ve yerel seçimlerde seçmenin isteği tercihleri aynı hassasiyetle yapacak yegane İl Başkanı ABDÜLKADİR DEMİRELDİR.

Sultanşehir
24.07.2018 15:19:22
Bu iş için şehirde en iyi isimlerden birisi Eczacı İrfan YILMAZER´dir. Eli, yüzü temiz, liderlik vasfı olan temiz bir adamdır. Tabi ki kabul ederse?