Tarih: 26.03.2021 19:53

"İslamcıların İkinci Eş Tutkunluğu!"

Facebook Twitter Linked-in

Aktüalitede kadın haklarını garanti altına alan ve 2011 yılında kabul edilen " İstanbul Sözleşmesi" nin C. Bşk. lığı kararnamesiyle yürürlükten kaldırılması nedeniyle : 1996'da sosyal medya gündemine Emine Kalkancı isminde bir bayan oturmuştu..

Üniversite mezunu, zengin, sosyetik bir kız olmasına rağmen Şeyh Ali Kalkancı'yla evlenmişti.. O dönemin Tv. ve radyo kanallarında : Kendilerini " Nur Talebeleri" olduğunu öne süren " Acizmendi Tarikatı" şeyhi Müslüm Gündüz' ün torunu yaşındaki Fadime Şahin ile uygunsuz bir durumda baskına uğramıştı..

İşin garibi, Müslüm Gündüz'ün Fadime Şahin ile basıldıkları evin sahibi gazeteci-yazar islamcı Hüseyin Üzmez'indi ve O da birkaç yıl sonunda torunu yaşındaki genç bir kızla dünya evine girmişti.. Mayıs/2008'de Hüseyin Üzmez 78 yaşındaydı ve tutuklandı..

Tv. lerde dindarlığından kül bırakıyordu, birkaç yıl hapis yattı ve 2013'de öldü.. Bunun gibi binlerce vuku bulan ikinci evliliklerden kurtarmak amacıyla "İstanbul Sözleşmesi" nin kabulüne kanaat getirildiği anlaşılmıştır. Keza, yine sabık C. Bşk. Abdullah Gül'ün basın danışmanı gazeteci yazar Fehmi Koru'nun kayınpederi olan Y.Müh. ve İlahiyatçı Süleyman Karagülle de Kırgızistan'dayken 18 yaşında adı " Kainat" olan bir kızla evlendi.. Aralarındaki 50 yaş farkından dolayı genç kadın da bu evliliği sona erdirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —