İstifa Edecekler mi?

İstifa Edecekler mi?

Bir seçimler daha geride bırakılırken, özellikle Ak Parti İl Teşkilatı ve Merkez İlçe Teşkilatının döküldüğü görüldü. Buna ilaveten Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın da ekibi ile yeterince çalışmayarak görüntü verdiği vurgulanıyor. Seçim çalışmalarında aktif

SPHM ÖZEL HABER

24 Haziran seçimleri sonucu SİVAS´ta analiz edilmeye başlandı. Cumhurbaşkanı EROĞAN´ın ?metal yorgunu? diye ifade ettiği gerçekler SİVAS´ta yaşandı. Özellikle İl ve Merkez İlçe, dirayetli çalışma yapmazlarken, Kadın kollarının da sahada pek görülmediği biliniyor.

Şehirde AK PARTİ oylarını düşüren isimlerden biri olan Sami AYDIN´a ise halkın tepkisi had safhada. Belediye çalışmalarındaki olumsuzlukları ile tanınan AYDIN ve Belediye ekibinin ortalarda yeterince gözükmedikleri, Başkan yardımcılarının da seçimin kıyısında durdukları vurgulanıyor.

Ülfet Hukuk Derneği ekibinden olan Hilmi BİLGİN´in ise listeye giremediği için SİVAS´ta pek çalışmadığı hatta, yakın çalışma arkadaşlarını sahadan çektiği herkes tarafından ifade ediliyor.

Eski İl Başkanı Ziya ŞAHİN´in ise, İL Başkanlığı zamanında bir değer ortaya koyamadığı gözlemlenirken, listeye giremediğinden dolayı da kendi kabına çekilerek, kılını kıpırdatmadığı ifade ediliyor.

Seçim Koordinasyon Kurulu´nun da ortaya bir strateji koyamadığını dile getiren AK PARTİLİLER, seçimin İsmet YILMAZ ve Habib SOLUK´un gayretleri ile yürüdüğü ifade ediliyor.

Ak Partiye gönül vermiş pek çok insan, seçim zamanı çalışmayan isimlerin istifa edip etmeyeceklerinin ise merak oluşturduğu yorumlarını yapıyorlar.

 



Anahtar Kelimeler: İstifa Edecekler
tahsin
25.06.2018 14:41:52
sadece bunlar değil şu an aday olup seçilenlerde iş başındaydı. sivas küçülürken izlediler vatandaşa kulak tıkadılar Tayyıp bey keşke yeniden aday belirleyebilse.

sinan korkmaz
29.06.2018 12:48:54
sami ve hilmi çalıştı sivas postası haksızlık etme kendilerine çalışmadılarmı hilmi ne kadar ilkokul mezunu akrabası varsa kamuya müdür yaptı sivas telekom binası nı uzay üssü yaptı samiyi dersen ırmak kenarlarını özellikle eğri köprü civarını kendi inşaat şirketine 15 kat müsadeli binalar yaptı kendilerine çalıştılar çalıştılar o kadarda tembel değiller allah islah etsin bunları

sinan korkmaz
29.06.2018 12:51:17
ama ziya şahin dürüst insan hiçbi şaibe duymadık hakkında belki çalışmamış olabilir ama herkes dürüst olduğu hakkında hemfikir