İstifaları Bekleniyor!

İstifaları Bekleniyor!

CUMHURBAŞKANI Erdoğan´ın metal yorgunluğuna uğrayan teşkilatlarla 2019 seçimlerine girmemiz imkansız söylemi bir tek SİVAS´ta makes bulmadı. Sivas Ak Parti teşkilat yöneticilerinin sanki bu söz kendilerine söylenmemiş gibi durmaları komik bulunuyor.

SPHM ÖZEL HABER   

SİVAS Ak Parti İl ve Merkez ilçe başta olmak üzere tepeden tırnağa dökülüyor. Metal yorgunluğunun doruğunu yaşayan teşkilatlarda değişimin elzem olduğu halk tarafından da dile getirilirken, bunu teşkilat yöneticilerinin görmemesi şaşkınlıkla izleniyor. Ak PARTİ teşkilatlarını ise halkın yavaş yavaş terk ettiği haber merkezimize gelen bilgiler arasında. İhale ve iş takibi haricinde sıradan insanların teşkilatlara uğramadığı uğrasalar dahi ?özel oluşturulmuş ekip ve kast sistemini? aşamadıklarını dile getiren köklü Ak Partililer, CUMHURBAŞKANI Erdoğan olmasa Ak Partiye oy vermeyeceklerini dile getiriyorlar.

Referandumda verilen oyların Cumhurbaşkanı ERDOĞAN, Bakan YILMAZ ve Habip SOLUK nedeniyle verdiklerini dile getiren Ak Partililer, gerek BELEDİYE gerekse Ak Parti İl ve Merkez İlçenin halkta bir karşılığının olmadığını vurguluyorlar.

En son Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın Rize Ve TRABZON da teşkilatların yenilenmesi gerektiğini hatta üstü kapalı ?istifa? etmeleri gerektiğini ima etmesine rağmen SİVAS´ta bu yönde bir kıpırdanmamanın görülmemesi değişik senaryoları akıllara getirmeye devam ediyor.

SİVAS´ta derli toplu bir teşkilat çalışması veya teşkilatların halk tabanında karşılıklarının olmamasına rağmen büyük bir pişkinlik ile görevlerine devam etmeye çalışan yöneticilerin bir nevi partinin kurucusuna karşı çıktıkları anlamı taşıdığı ve bunun da kabul edilemeyeceği parti kurmaylarınca dile getiriliyor.

Sivas teşkilatlarının oluşumunu Ziya ŞAHİN hariç Sami AYDIN ve Hilmi BİLGİN ikilisinin gerçekleştirdiği ve gerek bu iki isme gerekse teşkilatlara yönelik eleştirinin ise had safhaya ulaştığı vurgulanıyor.

Bakan YILMAZ ve Habip SOLUK´un, CUMHURBAŞKANI Erdoğan´ın düşüncelerini yansıtan bir yapılanması kurabilecek yegane iki kişi oldukları ve bunun da en kısa zamanda gerçekleşmesi gerektiği görüşleri dile getiriliyor.



Anahtar Kelimeler: İstifaları Bekleniyor
PARTİLİ GEMMEREKLİ
11.08.2017 15:25:21
GEMEREKİLÇEBAŞKANIDAYAZINVEARAŞTIRINBUKADARACIZİLÇEBAŞKANIGÖMEMİŞTİRGEMEREKYAZIKTOPLUMDASEVİLMİYOR ACILEN ZİYAŞAHİNİNİLGİLENMESİPARTİÇOKZARARGÖRÜYOR