İyi ki SİVAS POSTASI Var

İyi ki SİVAS POSTASI Var

Entelektüeller, sosyaller, anti sosyaller, sıra dışı düşünürler, sanatçılar, filozoflar, doğa sevdalıları, akademisyenler ve bürokratların yazı yazıp, düşünce ürettiği SİVAS POSTASI GAZETESİ, renkli yaşam algısını diri tutarak yayın hayatına başarılar ile

 

En sıra dışı insanların yazı yazdığı, arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu SİVAS POSTASI GAZETESİ, TÜRKİYE´nin en çok takip edilen yerel gazetesi olarak beğeni toplamaya devam ediyor.

Sadece bir gazete olmanın ötesinde, bir düşünce kuruluşu gibi fikir üreten SİVAS POSTASI, Türkiye´de eşine rastlanılmayan bir yazar kadrosuna sahip.

Sıra dışı aydınlar, sanatçılar, düşünürler ve yazarların bir araya gelip fikir ürettiği SİVAS POSTASI, şehrin gündemini tutmanın ötesinde, oluşturduğu geniş yazar kadrosu yelpazesi ile de dikkat çekiyor.

Bu vesileyle SİVAS POSTASI GAZETESİ yazarı Serpil BOZKURT´un da SİVAS POSTASI ailesine olması bir kazanç olarak görülüyor.

Kısa bir SİVAS ziyaretinde, tadı damakta sohbet ve ?SARAY KAHVESİ? eşliğinde yaşanan SİVAS GÜNLERİ, geleceğe dair güzelliklerin, hayallerin ve dostlukların da en güzel nişanesi olarak kayıtlara geçti.



Anahtar Kelimeler: SİVAS POSTASI