Tarih: 28.09.2017 21:33

İyi Yetişmiş İnsan Ülkenin Geleceğidir

Facebook Twitter Linked-in

 

Milli Eğitim Bakanı İsmet YILMAZ, ülkenin geleceğine nitelikli bireyler yetiştirmek için uğraş verdiklerini dile getirdi. 45 Bin dersliğin yapılmakta olduğunu belirten Bakan YILMAZ, az bir zaman sonra ikili eğitimi kaldıracağız dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Eğitim Meclisi Toplantısında hemşehrimiz Bakan YILMAZ yaptığı konuşmada,?Ülkelerin gücü iyi eğitime sahip nitelikli insan gücünden gelir. Beşeri sermayeyi nitelikli hale getiren eğitimdir. Ülkemizi zengin güçlü ve mutlu insanların yurdu yapmak istiyoruz. Bunu da ancak kaliteli bir eğitimle yapılabileceğine inanıyoruz. Kaliteli bir eğitim herkes için. Herkes için eğitim dediğimizde fırsat eşitliğini dile getiriyoruz. Kaliteli eğitim ve fırsat eşitliğini sağlarsak biz hedeflediğimiz çağdaş uygarlık seviyesine yetişmek üstüne çıkmak hedefini yakalarız? diye konuştu.

Eğitim öğretim kalitesinin artırılması yönünde de ciddi gayretler içinde olduklarını dile getiren Bakan YILMAZ, eğitime ciddi kaynak aktarıldığını ve bu aktarılan kaynaklarla birlikte, geçmişe nazaran pek çok başarı ivmesinin yakalandığını dile getirdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —