Ulu Çınara Vefa!

Ulu Çınara Vefa!

2006 Yılında yayımladığı ilk kitabı ?Bir Şehrin Beş Hali? ile Türkiye´de Yılın Şehir Kitabı Ödülü´nü alan Sivaslı yazar Kadir Üredi´nin 3.kitabı için imza günü düzenleniyor.

 

SİVAS´ın kültür ışıklarlından ÜREDİ için14 Mayıs 2016 Cumartesi günü Şems-i Sivasi İl Halk Kütüphanesi´nde yapılacak imza programını Hayat Ağacı dergisi ve Kalem Sahaf birlikte düzenliyor.

Hayat Ağacı dergisi genel yayın yönetmeni Tekin Şener konuyla ilgili olarak şunları söyledi: ?Sivas´a dair birbirinden değerli üç kitap kaleme alan Kadir Üredi´nin son eseri de Sivas kültür tarihine altın harflerle yazılacak nitelikte.??Sivas´ımı Sıtkınan Sevdim? adlı yeni kitabıyla okurlarıyla buluşacak olan Kadir Amca, geçirdiği bir rahatsızlık sebebiyle üç yıldır konuşamıyor.

Dostları, yakınları ve okurlarıyla göz iletişiminde bulunan yazar için düzenlediğimiz imza programı Sivas´ın ona göstereceği vefa için de uygun bir fırsat sunacak.Bu sebeple programa ?Sivas Hafızasıyla Buluşuyor´ adını verdik. Sivaslıların bu buluşmaya bigâne kalmayacaklarını ümit ediyoruz.?

Yarın saat 13´te başlayacak imza gününe Kadir Üredi´nin devamlı okurlarının, dostlarının ve il protokolünün katılması bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: Kadir Amcaya Vefa