KALDIRIM Günleri Devam Ediyor

KALDIRIM Günleri Devam Ediyor

İkinci defa göreve gelmesine rağmen, birinci dönemki performansını gösteremeyen Başkan AYDIN, kendisini adeta kaldırım yapmaya adadı. Belediye kaldırım söküp yaparken, kaldırım açılışlarının yapılıp yapılmayacağı, eğer yapılacaksa açılışlarda kurban kesil

 

Başkan AYDIN, şehirde eleştirilmeye başlandı. Göreve gelmesi akabinde, derli toplu bir çalışma içerisine girmeyen AYDIN, şehrin eleştiri tansiyonunu düşürmek için kaldırım çalışmalarına hız verdi. Osman SEÇİLMİŞ, Doğan ÜRGÜP başta olmak üzere bütün Belediye Başkanlarının titizlikle sergilediği ?Kaldırım Söküp Yapma Günlerine? Sami Aydın da dahil oldu.

Sivas´ın acil çözülmesi gereken pek çok sorunu varken, kaldırım eksenli kendini konumlandıran Belediye´nin, başka işi yokmuş ve  bunu da bir fabrika yaparmış gibi halka yansıtmaya çalışması komik bulunuyor.

Eski Adliye Binası ve İl Özel İdaresi lojmanlarını yıkımı haricinde, başkaca hiçbir dişe dokunur çalışması bulunmayan AYDIN´ın, neden böyle yaptığı sorgulanıyor.

Pek çok siyasetçi, Sami AYDIN´ın siyasi hayatının sonuna geldiği ve bu Başkanlık dönemi haricinde, bir siyasi geleceğini göremediği için risk alıp, devasa çalışma içerisine girmediği yorumlarını yapıyorlar.

ÖZBELSAN başta olmak üzere, onlarca elamanı ve iş makinesi olan BELEDİYE´nin, kaldım söküp yapmayı bir işmiş gibi göstermesi ise komik bulunuyor.



Anahtar Kelimeler: KALDIRIM Günleri Devam Ediyor