Kaldırım Günleri Devam Ediyor!

Kaldırım Günleri Devam Ediyor!

Şehrin vazgeçilmez tutkularından biri olan kaldırım günleri devam ediyor. Neredeyse7/24 devam eden kaldırım sökme ve döşeme günlerine ara vermeyen Belediyenin, geçen yıl yapılanları söktüğü ve bu yıl yapılanların da muhtemelen gelecek yaz söküleceği var s

SPHM ÖZEL HABER

 İŞSİZLİĞİN tavan yaptığı şehirde, genel hakkaniyet esaslarına uygun istihdamlar oluşturmak yerine, kaldırım günleri ile yolunan devam eden SİVAS BELEDİYESİ´nin kaldırım operasyonları aralıksız sürüyor.

 ŞİFAİYE MEDRESESİ arkasındaki yolda kaygan olan sarı kaldırım taşları sökülürken, yerine hangi taşların döşeneceği ise kısa zamanda görülecek. Geçen yıl bu taşlar döşenirken, Belediyeden bu işten anlayan uzmanların buna neden müdahale etmedikleri ise bir başka merak konusu.

 Şehrin neredeyse her bir bölgesinde kaldırım yenileme operasyonlar aralıksız devam ederken, bu sene döşenen kaldırım taşlarının gelecek yıl sökülüp sökülmeyeceği ise hararetle sorgulanıyor.

 Belediyelerin iş yapıyoruz mantığını halka göstermek için genelde ortaya koydukları kaldırım çalışmalarının kışa gireceğimiz şu günlerde sonlanması bekleniyor.

Karlar eriyip de, yollar açılınca geçen yıl döşenen kaldırımların incelenerek yenilerinin yeniden döşenmesi kaderini bu şehrin tekrar yaşamasından korkuluyor.

  



Kemal sun
19.11.2017 10:25:18
Görmek yetisi olmayan kardeşlerimiz in kaldırımlara döşenen sarı taşlarda yürüyebilmeleri gerçekten kolay değil.Bu taşlar çok kaygan.Bu taşlar standartlara uygun mu bilmiyorum ama heran üzerinde yürürken kayıp düşebilirsiniz.

Cahit şal
20.11.2017 09:00:09
Bu kadar israfa yazık sokak lambaları yolların ve kaldırımların ikide bir sökülüp yenilenmesi.Hep bizlerin devletin cebinden çıkan para.

KRERİM TUĞCU
23.11.2017 09:57:58
İSRAF DEĞİL,RANT VAR.