Tarih: 13.11.2023 13:37

"KALKIM BATAL OLDU!"

Facebook Twitter Linked-in

StHM ÖZEL HABER

Etem Gölbaşı

KANGAL'ın kaderini değiştirecek olan KALKIM'ın bir türlü işlerlikli adımlarla değerlendirmek yerine, kırk günde bir harita üzerinde ziyaret edilip resim çektirilmesi ile yılların heba edildiğini belirten KANGAL HALKI, Salih AYHAN'ın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olduğu zamandan bu yana burası ile ilgili somut adımlar atmaktan kaçındığını dile getiriyorlar.

SİVAS  için çok önemli olmasına rağmen nedense Salih AYHAN'ın buraya el atmak yerine burasını yavaşlattığı iddia ediliyor.

AYHAN'ın KANGAL'a her ziyaretinde ahalinin "KALKIM haritasını hazırlayın fotograf makinaları da hazır olsun, haritada KALKIM üzerine parmak konulup, bir kaç fotograf çekilip gidilir ve 40 gün sonra aynı ezbere hazır olun"  diye atasözü haline gelindiği yorumlanırken, 40 günde bir ziyaret ve sosyal medya paylaşımı haricinde 2011 yılından bu yana çivi çakıcı bir çalışmanın görülmemsininden dolayı tepki gösteriyorlar.

Salih AYHAN'ın İl Özel İDaresi Genel Sekreterliği ve son 3 yıllk görev süresince  KALKIM'a gerekli önemi vermeyip burasını batal (işlevsiz) hale dönüştürdüğünü iddia eden KANGAL ahalisi, burası ile ilgili Yeni Valinin bir adımlar silsilesi atması gerektiğini belirtiyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —