Kalp Profesörü Kalbine Yenildi

Kalp Profesörü Kalbine Yenildi

C.Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi Profesörü 47 yaşındaki Ufuk YETKİN, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.YETKİN´in Doktor olan babasının da yıllar önce SİVAS´ta kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiği bilgisine ulaşıldı.

 

SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi acı bir gün yaşadı. C.Ü Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. UFUK YETKİN´in, üniversite misafirhanesinde kalp krizi geçirerek yaşama veda etmesi herkesi üzdü.

Çevresinde sevilen bir hekim olan YETKİN´in (47), kalbinde epeydir rahatsızlık bulunduğu ve kalbine stend takıldığı bilgisine ulaşıldı.

Arkadaşlarının kendisinden haber alamamaları üzerine odasına girildiği ve Prof. YETKİN´in yaşamını yitirmiş halde bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

Prof. YETKİN´in babasının da yine hekim olduğu ve yaşamını bir kalp krizi sonucunda SİVAS´ta yitirdiği öğrenildi.

Prof. Ufuk YETKİN´in cenazesi yakınları tarafından İZMİR´e götürülerek son yolculuğuna uğurlanacak.



ÇETİN ÖZDEMİR
30.09.2016 13:15:49
Her insan önemli ve değerlidir muhakkak. Ama bir profesör de kolay yetişmiyor. İnsan sağlığına yönelik daha uzun yıllar hizmet edebilecek bir yaştayken kalp krizi geçirerek vefat etmiş olması gerçekten üzüntü verici. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Rabbim yakınlarına sabır versin.

Babasının Talebesi
30.09.2016 22:43:13
Allah rahmet eylesin. Babası merhum Prof.Dr. Durak Yetkin hocamızdı. 1986 baharı gibi dönem 3´te nefroloji derslerini kendinden almıştık. 1986 Eylülünde 4. Sınıfa başladığımızda Durak Hoca yoktu. Yaz döneminde kalp krizi geçirmiş ve emaneti sahibine teslim etmişti. 6.Kattaki Dahiliye servisinde monitorize edildiği, asistanı Dr.Nevzat YANMAZ´a tedavisinde kullanılacak ilaçlar ve dozları hakkında talimatlar verdiği, kimsenin yanında olmadığı, kulaktan kulağa söylenirdi.... Ne kadar üzüldüğümüzü hatırlıyorum. Evladı da babayla aynı kaderi paylaşmış. Allah ailesine sabırlar versin. Mekanı cennet olsun....

Babasının Talebesi
2.10.2016 19:14:27
Yayınlanan yorumda Dr.Nevzat Dalgıç (ki kendisi de elim bir kazada vefat etti) yanlışlıkla Dr.Nevzat YANMAZ olarak yazılmıştır.